Gentle peeling cu Gerovital Happiness + dispozitiv curățare

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Am ales să vă vorbesc astăzi despre un peeling ușor al feței și dacă odinioară vă arătam aici rutina mea de weekend, consider că este cazul să vă și detaliez în ce constă aceasta.

Este foarte simplă: de ceva vreme am început să folosesc gelul spumant demachiant de la Gerovital Happiness cu extract de afine, special conceput pentru tenul gras și mixt,

IMG_20160307_084923

însă după câteva utilizări mi-am dat seama că lipsește ceva… Era loc și de mai bine – lipsea acel ceva care să mă ajute la o mai bună curățare a tenului, așa că m-am orientat repede către un dispozitiv pentru curățarea tenului din broșura celor de la Lady’s:

IMG_20160319_223910

Dar să le luăm pe rând: gelul spumant demachiant de la Gerovital Happiness are o consistență de gel transparent cu ceva particule roz în compoziție, ce au rolul de a exfolia foarte delicat tenul.

IMG_20160307_085207

Se folosește foarte simplu: se umezește fața, se aplică gelul și se masează blând, după care se clătește cu apă rece(deoarece apa caldă deschide porii, iar noi nu ne dorim asta, ci ne dorim să-i închidem pentru ca praful și tot ceea ce ar dauna pielii noastre să nu pătrundă în aceștia).

Cât despre dispozitivul de curățare a feței, acesta este confecționat  dintr-un silicon flexibil, are o formă anatomică special concepută pentru a putea pătrunde cu acesta chiar și în zonele mai greu accesibile precum lateralele nasului și colțurile buzelor, dispune de peri fini ce oferă o exfoliere delicată și este prevăzut cu o ventuză pe spatele acestuia pentru a-l putea ține bine în mână și a-l direcționa pe piele.

IMG_20160319_223649

IMG_20160319_223855

Îmi place mult combinația aceasta de gel spumant demachiant + dispozitiv de curățare a tenului, deoarece am observat că în cazul meu gelul de unul singur nu face prea multă spumă, însă folosit împreună cu acest dispozitiv inovator își merită pe deplin numele.

Sunt foarte încântată de acest gel spumant demachiant din mai multe motive: îmi simt tenul revigorat și mult mai curat după fiecare utilizare, ador mirosul său intens de afine(pentru că știți că ador fructele de pădure) care rămâne pe ten multe ore, se folosește foarte ușor și se îndepărtează foarte bine de pe față, nu încarcă porii și este foarte spornic(dintr-un recipient ca acesta de 200 ml cred că voi avea cel puțin 6 luni de zile).

Dacă sună tentant tot ce am scris mai sus și vă bate gîndul să încercați cele două produse, vă las link-uri care vă vor direcționa către locurile de unde le puteți achiziționa:

  • gel spumant demachiant – http://r.clickup.ro/S1Sm
  • dispozitiv de curățare a feței – http://r.clickup.ro/S1SF

Le-a mai încercat cineva?

IMG_20160319_223222

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.