Pensule de machiaj ieftine și bune (II)

Hi, ladies!

Făcând astăzi curățenie printre produsele de make-up am realizat faptul că nu v-am scris despre pensulele cărora urmează să le dedic postarea aceasta – pensulele IMPALA.

IMG_20160424_101739

Am descoperit pensulele de machiaj marca IMPALA răsfoind o broșură Lady’s(firmă a cărei reprezentant sunt de câteva luni de zile) și m-am gândit să îmi dezvolt colecția prin achiziționarea acestora, mai ales că-s produse în Germania.

Am optat pentru pensula unghiulară pentru aplicarea blush-ului, pensula evantai, pensula pentru produse corectoare și pensula pentru buze, eliminând-o din schemă pe cea pentru aplicarea fondului de ten deoarece nu avea tocmai forma pe care eu o prefer(ador să mi-l aplic cu pensule dese gen Kabuki, ori aceasta era modelul din acela clasic de care eu am cam prins frică pentru că lasă brazde inestetice pe față).

IMG_20160424_101818.jpg

Încă de la prima palpare, ca să spun așa, pensulele aceastea IMPALA mi-au părut de calitate în ciuda prețului lor accesibil. Ce am remarcat în primă instanță a fost calitatea perilor acestora care se apropie mult de părul natural(aș putea jura ca-s confecționate din păr natural, însă nu am găsit pe nicăieri o indicație în acest sens și aș spune că ar fi incredibil de ieftine pentru niste pensule cu peri naturali…). Oricum, textura acestor pensule este net superioară celorlalte pensule pe care le dețin.

Un alt aspect de care sunt încântată este faptul că pe fiecare dintre pensule scrie exact la ce anume se folosește(vezi foto), întocmai ca pe pensulele profesionale.

IMG_20160424_101836.jpg

În schimb, un aspect de care nu sunt foarte încântată e acela că în momentul în care vreau să iau produs cu ajutorul acestor pensule îmi dau impresia că ”sapă”: mi-au lăsat ceva urme vizibile în produsele pe care le-am folosit cu ajutorul lor și se văd cât de cât, însă nu știu cât de important este lucrul ăsta dacă-s totuși niște pensule bune.

Cât despre ceea ce știu ele să facă, eu sunt chiar încântată de pensulele acestea: aplică foarte bine și foarte finuț produsele, se lucrează foarte ușor cu ele, nu dau bătăi de cap, produsul nu cade din ele și nu năpârlesc! Pentru prețurile lor, sunt mai mult decât ok și dacă nu sunteți amatoare de pensule de machiaj scumpe ori de firme renumite, vi le recomand!

Vă las aici și link-ul către broșura de unde vi le puteți achiziționa(și cu un discount semnificativ + livrare gratuita, chiar!).

Și totuși… le-a mai încercat cineva? În cazul în care sunt răspunsuri afirmative, mi-ar plăcea să aflu și părerea voastră despre aceste pensule.

Vă îmbrățișez și vă pup!
Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.