Mască pentru îngrijirea părului vopsit – LONCOLOR ULTRA

Hi, ladies!
Voi cunoașteți deja faptul că îmi place să folosesc produse cosmetice și de îngrijire care corespund nevoilor mele dar și accesibile la preț, iar acolo unde nu este să fie, încerc și dintre cele mai scumpe, pentru că uneori este valabilă vorba aceea – dai un ban, dar stai în față!

Ei bine, a venit rândul unui produs pentru îngrijirea părului care costă sub 15 lei să fie pus ”în lumina reflectoarelor” – masca pentru îngrijirea părului vopsit de la LONCOLOR.

Această mască pentru îngrijirea părului vopsit de la Loncolor este îmbogățită cu keratină și ulei de Limnanthes Alba.

Despre keratină știți deja ce și cum, însă în cazul în care nu ați mai auzit până acum despre planta/semințele de Limnanthes Alba(și sincer, nici eu nu mai auzisem despre ea/ele până la momentul utilizării acestei măști), aflați despre aceasta că are rolul de a hidrata scalpul și de a reda stălucirea părului uscat și fragil.

Deși este un produs relativ ieftin, această mască pentru întreținerea părului vopsit  de la Loncolor pot spune că este de calitate, din mai multe motive: are o conistență foarte bună, ce se întinde cu ușurință pe toată lungimea firului de păr și se clătește foarte ușor și foarte bine, lasă părul incredibil de moale, fin la atingere, ușor de pieptănat și cu o textură vizibil îmbunătățită(consider că are proprietăți reparatoare) și miroase foarte frumos(nu aș ști să vă descriu a ce anume), mireasma aceasta plăcută persistă mult în firul de păr(până la două zile, fără nicio exagerare).

A mea tocmai s-a terminat astăzi și m-am întristat atât de tare încât voi da fuguța sa-mi achiziționez încă una, pentru că sunt foarte încântată de ea!

Dintre voi a mai folosit-o cineva? Ce părere aveți?

IMG_20160216_131151
Follow my blog with Bloglovin



8 thoughts on “Mască pentru îngrijirea părului vopsit – LONCOLOR ULTRA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.