Intensive Repair Hand Cream – Melkior

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Deși nu testez de foarte mult timp acest produs, eram nerăbdătoare să vă povestesc despre acesta – crema de mâini intensiv reparatoare de la Melkior – cosmetice profesionale.

IMG_20160411_145830.JPG

Când am achiziționat această cremă de mâini nu știam la ce să mă aștept, ca să fiu sinceră, mai ales că pentru cantitatea de numai 50 ml mi se părea destul de scumpicică – 45 lei. Văzusem pe site-ul acestora câteva păreri, toate pozitive, așa că mi-am spus că trebuie să o încerc și eu, gândindu-mă că prețul ar trebui să reflecte calitatea.

Când mi-a ajuns comanda am fost încântată de două aspecte: primul fiind acela că venea ambalată într-o cutie din carton și al doilea faptul că era sigilată.

Am desigilat-o și așteptările mele în ceea ce o privește au fost răsturnate: mi-o imaginam de culoare albă și de o consistență mai subțire, dar ea este de un cărămiziu deschis și e destul de grasă.

Mi-am aplicat-o pe mâini și am început să o masez cu grijă, moment în care am observat cât de repede se absoarbe și cât de bine intră în piele, lăsând mâinile hidratate instantaneu și catifelate, fine la atingere. Plus că miroase și foarte interesant, miros ce persistă multe ore pe piele.

Și știți ce e cel mai satisfăcător? Că nu simt nevoia să o reaplic câte 1-2 zile! Deci aș putea spune că după utilizarea acestei creme, mâinile mele își mențin hidratarea pentru aprox. 48 de ore.

Eu m-am convins – își merită toți banii! Voi continua să o folosesc și o recomand cu mare drag tuturor persoanelor care au pielea mâinilor uscată/foarte uscată.

Acest produs, precum și restul produselor Melkior încercate de mine până acum, este de calitate superioară! <3

Cine a mai încercat-o? Vă place?

IMG_20160411_150205.JPG

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.