Loțiune micelară Ivatherm

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Acum ceva timp vă scriam despre faptul că am început să prefer o demachiere cât mai ”ușoară” și că sunt tare încântată de faptul că pe piață au apărut tot mai multe tipuri și brand-uri de apă/loțiune micelară, deoarece îmi oferă o demachiere mult mai light, fără să îmi încarce tenul.

Iată că după ce am consumat un flacon de 100 ml de loțiune micelară Ivatherm pentru piele sensibilă m-am gândit să vă scriu despre experiența mea de testare.

Loțiunea micelară Ivatherm m-a atras încă de la început deoarece este inodoră și pentru mine un produs inodor = 0% alcool în compoziție, ceea ce e numai bine pentru tenul meu sensibil! <3

Apoi, chiar m-a surprins cât de bine și de delicat mi-a îndepărtat machiajul(chiar și pe cel waterproof, în special mascara). Cu aceasta mi-am putut demachia chiar și rujul, fără să-mi rămână un gust amar și neplăcut pe buze și fără să mi le usuce.

Sunt încântată că utilizarea acestei loțiuni micelare nu mi-a provocat absolut nicio iritație pe față, dimpotrivă, arată excelent pentru un ten uscat-sensibil și cu ușoare tendințe acneice!

Un alt aspect important pe care l-am remarcat a fost acela că este foarte blând cu ochii – la prima utilizare așteptam cu sufletul la gură să văd dacă mă vor ustura ochii, cum mi s-a mai întâmplat în cazul altor mărci de ape/loțiuni micelare – dar spre surprinderea mea, loțiunea micelară Ivatherm se poate defini simplu prin 3 cuvinte: blândețe cu pielea.

Și tocmai deoarece am fost(și sunt în continuare) atât de încântată  de această loțiune micelară, voi continua să o folosesc și vi-o recomand și vouă cu maximă încredere! Își merită fiecare bănuț!

Good job, Ivatherm! 🙂

Cine a mai încercat-o și ce părere aveți despre ea?

IMG_20160328_165358.jpg

 
Follow my blog with Bloglovin1 thought on “Loțiune micelară Ivatherm”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.