Preparat antirid home made

Bine v-am regăsit!

Pentru că deseori v-am scris despre trucurile mele de înfrumusețare și dat fiind faptul că ziua de astăzi nu face excepție, iată că pontul pe care vreau să-l împărtășesc cu voi de data aceasta este unul ce vă va ajuta în prevenirea ridurilor – prepararea unei soluții antirid în casă.

Preparatul acesta este unul cât se poate de natural și are în compoziție doar două ingrediente active ce se află la îndemâna tuturor.

Pentru realizarea acestuia  aveți nevoie de următoarele:

  • 10 capsule de vitamina E – sub formă de ulei(se găsesc la farmacie);

Vitamin-E-Oil

  • 100 ml de ulei de argan – nu are importanță marca acestuia(se găsește la plafar).

ul

Preparare: răsturnați uleiul de argan într-un bol, adăugați conținutul capsulelor de vitamina E și amestecați foarte bine cu o linguriță/spatulă/bețișor din plastic până la omogenizare completă, iar după ce preparatul este gata, transferați-l într-un recipient cu pompiță pentru a-și păstra mai bine proprietățile în timp.

Astfel de recipiente goale de 100 ml gasiți în magazinele gen Preț Fix și costă în jur de 4 lei – 2 bucăți.

Aplicare: există două metode de aplicare a acestui preparat

  1. fie masați cu ajutorul degetelor inelare o cantitate mică în jurul ochilor, buzelor și pe zonele predispuse la apariția ridurilor;
  2. fie pompați o cantitate suficientă de preparat pe două dischete de bumbac pe care le aplicați pe ochii închiși  și le mențineți pentru aprox. 10 minute, după care masați foarte bine tot cu ajutorul degetelor inelare surplusul rămas pe piele.

Este indicat ca masajul să se efectueze cu degetele inelare deoarece acestea exercită cea mai redusă presiune asupra pielii, masajul fiind astfel unul foarte blând.

Pentru a avea rezultatele scontate, recomand utilizarea acestui preparat antirid home made cu regularitate, în fiecare seară înainte de culcare.

Pielea va arăta vizibil întinerită și se va simți mai sănătoasă, mai elastică, mai ”plină”, mai strălucitoare!

Enjoy!

Follow my blog with Bloglovin



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.