MATRIX Total Results – High Amplify

Hi, ladies!

Deoarece am văzut tot mai multe persoane interesate de produse pentru îngrijirea părului centrate pe volumul acestuia, m-am gândit să vă fac cunoscută gama pe care o folosesc eu în prezent: Total Results – High Amplify de la MATRIX.

Gama Total Results High Amplify de la MATRIX este alcătuită din trei produse, șampon, balsam și tratament la rădăcină.

Șamponul Total Results High Amplify este bogat în proteine, transparent, arată și se comportă mai mult ca un gel și spun asta pentru că nu face prea multă spumă, dar cu toate acestea curăță bine impuritățile și reziduurile produselor de stiling din păr.

Un aspect foarte important pentru mine este acela că nu mi-a provocat mătreață.

Este ambalat în recipient de 300 ml.

IMG_20160127_094526.jpg

Balsamul pentru păr Total Results High Amplify este de asemeni îmbogățit cu proteine, culoarea sa este un bleu deschis, gros, consistent, miroase frumos, se întinde cu ușurință pe păr, îl hidratează foarte bine și îl lasă moale, suplu și ușor de pieptănat.

De asemeni, vine ambalat într-un recipient de 300 ml.

IMG_20160127_094433

Tratamentul pentru volum la rădăcină este cel de-al treilea produs din gamă, se aplică direct la rădăcinile firelor de păr după ce l-ați șters foarte bine cu prosopul(părul trebuie să fie ușor jilav la momentul aplicării), după care se usucă și se coafează după preferințe.

Vine ambalat în recipient cu pulverizator, cu tijă ce direcționeză bine jeturile de produs, iar ca și cantitate are 250 ml.

IMG_20160127_094401.jpg

Iar ca să vă faceți o idee despre volumul pe care îl oferă această gamă, vă pun o poză demonstrativă, cu mențiunea că în poza de după, părul nu a fost coafat în nici un fel sau cu ajutorul nici unui aparat, este doar uscat cu föhn-ul. De asemeni, puteți observa luciul și textura pe care o are părul după utilizarea întregii game MATRIX Total Results High Amplify.

IMG_20160407_222539-horz

În cazul meu această gamă chiar a dat rezultate, sunt foarte încântată de ea și m-am convins că nu i se face reclamă degeaba.

Dacă vă tentează să vă achiziționați această gamă de la MATRIX, aflați că fiecare dintre cele trei produse costa în jur de 35 lei, însă chiar merită investiția!

Ce părere aveți? Așa-i că se vede diferența?



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.