Remediu pentru puncte negre

Bine v-am regăsit, dragi cititori!

Am ales să-mi încep săptămâna cu o postare utilă pentru ambele sexe, deoarece punctele negre reprezintă o problemă cu care se confruntă atât femeile cât și bărbații, indiferent de vârstă.

Cum apar acești mici și negri inamici? Explicația este foarte simplă: de regulă, punctele negre apar pe față, cu preponderență pe nas, formându-se acolo unde porii sunt blocați, încărcați cu sebum și murdărie.

Totuși, punctele negre nu reprezintă o amenințare pentru sănătate, însă sunt inestetice.

Noroc că acum există multe soluții pentru a scăpa de acestea, una dintre ele fiind cea pe care o prezint astăzi, o metodă la îndemâna oricui și se prepară cu numai două ingrediente pe care oricine le are în casă: miere de albine și scorțișoară.

Preparare: într-un bol mic sau într-un căpăcel amestecați o cantitate mică de miere de albine și scorțișoară, aplicați o cantitate suficientă de preparat pe zona afectată de puncte negre, după care acoperiți cu o dischetă demachiantă și lăsați să acționeze preț de 3-5 minute. După ce îndepărtați discheta demachiantă veți observa cum punctele negre vor rămâne efectiv lipite de aceasta, iar pielea va arăta vizibil mai bine.

Recomand a se aplica ulterior o loțiune tonică pe zona ”tratată”.

V-am atașat și o imagine demonstrativă, foarte sugestivă:

 

capture-20160329-115930

 

Ce părere aveți despre această metodă? O cunoșteați? Ați folosit-o sau o veți folosi?

 

 



6 thoughts on “Remediu pentru puncte negre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.