Cum ajută veioza cu sare de Himalaya

Bine v-am regăsit!

Vă scriu astăzi câteva cuvinte despre un obiect aparent decorativ, dar care vă ajută să vă mențineți sănătoși.

Cum poate influența sănătatea o veioză?

Iată cum: veioza cu sare de Himalaya are capacitatea de a transforma o cameră atât fizic cât și chimic, având efecte unice de vindecare asupra organismului.

Ca să înțelegeți mai bine cum funcționează trebuie să vă spun că la nivel molecular suntem înconjurați de ioni pozitivi și ioni negativi, doar că proporția celor pozitivi(și dăunători organismului) este mai mare decât cea a celor negativi.

De unde această discrepanță? Ei bine, toate echipamentele electronice(TV, laptopuri, calculatoare, electrocasnice mici și mari) care deși par vitale creează un val de ioni pozitivi, așa-numitul smog electronic sau poluarea electronică a aerului.

În schimb, ionii negativi – cei care au capacitatea de a îi echilibra și neutraliza pe cei pozitivi – sunt produși de natură, tocmai pentru a combate poluarea din aer, deci pentru a ne menține sănătoși trebuie să ne înconjurăm de aceștia.

Așa că pentru a scăpa de smogul electronic ar fi indicat să aveți în casă cel puțin o veioză cu sare de Himalaya, deoarece aceasta – fiind un bloc de sare pură provenit din munții cu același nume – acționează ca un ionizator al aerului, stimulând fluxul organic din creier, mărind astfel acuitatea mentală și sporind energia.

Această vitamină a aerului deși are aparent numai rol decorativ, dispune la interior de un bec ce odată aprinsă veioza, emite ioni negativi, becul din interior având rolul de a încălzi cristalul de sare și de a intensifica  efectul de ionizare.

În plus, această veioză are rolul de a atrage umezeala din cameră, astfel că uneori veți putea remarca pe suprafața acesteia o peliculă de apă, dar care datorită căldurii conferite de becul aprins, se va evapora cu ușurință.

Și pentru că blocul de sare de Himalaya are o culoare plăcută de oranj, această veioză poate servi și ca o sursă de lumină cu efect de relaxare și de calmare, tratând astfel afecțiuni de genul insomniilor și tulburărilor nevrotice.

Amplasând o astfel de veioză în camera cu cea mai mare aglomerare de aparatură generatoare de smog electronic, veți observa o reală îmbunătățire atât la nivel fizic cât și mental, deoarece aceasta ajută la ameliorarea unor afecțiuni precum cele respiratorii, dureri de cap, migrene, alergii, insomnie, stress sau reumatism.

Aveți grijă la replicile acestor veioze, achiziționați-le numai pe cele care vin însoțite de certificat de proveniență, deoarece copiile acestora nu au efectele benefice menționate mai sus.

În concluzie, veioza cu sare de Himalaya ajută la îmbunătățirea aerului din mediul în care locuiți, tratează diverse afecțiuni fizice și mentale, ajută la relaxare și îndeamnă la meditație.

Experiența mea:

Eu folosesc o astfel de veioză cu sare de Himalaya de aproximativ o lună de zile și trebuie să vă mărturisesc faptul că rinita mea alergică ce-mi dădea mari bătăi de cap, este vizibil ameliorată, iar nasul nu-mi mai curge atât de des precum înainte. Un alt aspect vizibil îmbunătățit este calitatea somnului: dacă până odinioară adormeam foarte târziu și aveam un somn agitat, acum această problemă a dispărut iar eu mă odihnesc mult mai bine. Mai mult decât atât, mă ajută la concentrare – eu cel mai bun randament de învățare îl am seara, așa că aprind veioza și-mi fac treaba cursiv; am mai mult spor, aș putea spune.

Vă recomand și vouă să aveți cel puțin o astfel de veioză cu sare de Himalaya în casă.

Dintre voi, câți vă bucurați deja de beneficiile acesteia?

IMG_20160319_2243484 thoughts on “Cum ajută veioza cu sare de Himalaya”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.