Despre crema pentru păr LONCOLOR ULTRA

Bine v-am regăsit!

De curând am descoperit un nou produs pentru îngrijirea părului pe care oricine ar trebui să îl dețină – crema pentru îngrijirea părului de la Loncolor Ultra.

Crema pentru păr de la Loncolor Ultra are în compoziția sa d-Panthenol(provitamina B5) ce hrănește/hidratează părul în profunzime și îl lasă ușor de pieptănat.

Acest produs se recomandă a fi folosit mai ales atunci când aveți părul puțin frizzy, deoarece are efect de disciplinare a acestuia, fiind ideal și pentru persoanele cu părul creț – definește foarte bine buclele și le pune în valoare.

Cum se folosește? Foarte simplu: pentru părul rebel masați între degete o cantitate mică de produs și apoi aplicați-o numai pe varfuri pentru a-l ”cuminți”; pentru bucle masați o cantitate suficientă de produs între palme și apoi treceți ușor mâinile prin păr pentru a vă defini buclele.

Un mare avantaj al acestui produs pentru îngrijirea părului este acela că se poate folosi zilnic, fără a necesita clătire, lăsându-l strălucitor, frumos mirositor și cu un aspect sănătos și plin de viață! În plus, dintr-un astfel de flacon veți avea o bună perioadă de timp pentru că produsul este foarte consitent.

Crema pentru îngrijirea părului de la Loncolor Ultra poate fi achiziționată din magazinele ce comercializează produse de îngrijire/cosmetice sau din supermarket-uri la un preț decent, aproximativ 15 lei.

Voi ați încercat acest produs? Dacă nu ați auzit de el, v-ar tenta?

IMG_20160216_131133

4 comments on “Despre crema pentru păr LONCOLOR ULTRA

  1. nu stiam de acest produs ,recomandare buna,ramane decat sa il folosim si sa vedem cat de bun este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: