Vopsea pentru păr LONCOLOR ULTRA

Dragile mele, astăzi am ales să vă scriu despre experiența mea de vopsire a părului cu vopseaua de la LONCOLOR ULTRA. Eu mă vopsesc singură de ani de zile, n-am considerat niciodată că aș avea nevoie de ajutor în această privință cu toate că am părul lung, mai ales că am folosit constant aceeași nuanță – negru.

Înainte de Ziua Femeii (8 martie) mi-am dedicat în întregime o zi în care m-am răsfățat. M-am epilat, mi-am făcut manichiura și pedichiura și în final mi-am vopsit părul. Numai că de data aceasta am optat pentru un 1.3 – negru aubergine de la LONCOLOR, despre care bănuiam că îmi va ieși un brunet cu ceva reflexii mov, că tot se poartă acum.

IMG_20160216_131205.JPG

Vospeaua pentru păr LONCOLOR ULTRA are o formulă îmbunătățită, conține ulei de migdale, proteine hidrolizate din grâu și vitamina C, care ulei de migdale mai conține la rândul său și vitaminele A, B1, B6 și E, toate ingredientele contribuind la protejarea structurii firului de păr și la regenerarea acestuia, lăsându-l ușor de pieptănat și cu un plus de strălucire.

Mi-a placut foarte mult consistența acestei vopsele pentru păr pentru că era foarte groasă, nu a căzut din pensulă, aspecte ce m-au ajutat mult deoarece întreg procesul de vopsire a durat mult mai puțin. S-a fixat foarte bine în păr și nu mi-a iesit la spălat decât la primele 3 spălări, până ce s-au descărcat toate reziduurile din acesta.

Nuanța este interesantă, pe rădăcinile mele castanii se vede un mov prună, iar pe restul părului am niște reflexii violet. Mai jos am atașat și o imagine demonstrativă.

IMG_20160306_175423-horz.jpg

Totuși sunt foarte încântată de luciul căpătat de părul meu în urma vopsirii, dar și de masca pentru pentru părul vopsit găsită în cutie, care mi-a lăsat un păr pur și simplu WOW! După clătirea ei din păr, acesta a rămas incredibil de suplu, mătăsos și ușor de pieptănat, senzație pe care părul meu a păstrat-o pentru aproximativ 3 zile.

În cutie veți găsi, de asemeni, mănuși și pelerină pentru vopsit de unică folosință.

Pentru ca această nuanță să aivă rezultatele și mai faine, ar trebui să fie aplicată pe un castaniu ori pe un șaten, după părerea mea.

Pe viitor cred că voi continua să folosesc această vopsea pentru păr pentru că m-am înțeles foarte bine cu ea, însă cel mai sigur voi opta pentru un negru simplu.  De masca pentru întreținerea părului vopsit nu mai vorbesc! Cum aș putea să renunț la un produs minunat, care costă  puțin?

Voi ați folosit această marcă de vopsea pentru păr? Ce părere aveți despre ea? Ați fost mulțumite?

 

 



3 thoughts on “Vopsea pentru păr LONCOLOR ULTRA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.