Brow This Way – Rimmel London

Hello, fetelor!

Despre stilizarea sprâncenelor v-am tot scris de-a lungul timpul, însă m-am gândit să vă povestesc câte ceva și despre cel mai recent kit pentru sprâncene pe care mi l-am achiziționat – Brow This Way de la Rimmel London.

IMG_20160210_103840.jpg

Acest kit conține un gel(acoperit cu o folie din plastic) + un fard pentru sprâncene și se vrea a fi un produs profesional pentru stilizarea sprâncenelor.

IMG_20160210_104212

Eu mi-am ales un kit în nuanța 002 – medium brown, deși cred că m-ar fi coafat și mai bine varianta cea mai deschisă(001 – light brown, cea pentru blonde) deoarece simt nevoia de a-mi face sprâncenele cât mai deschise la culoare, ca să nu mai iasă în evidență.

IMG_20160210_104047

Nu contest calitatea acestui kit, însă eu nu mă împac deloc cu gelul acela. Fardul este de calitate, este creat dintr-o pulbere fină și foarte pigmentată, ce se aplică cu ușurință și arată destul de natural. Gelul este și el pigmentat, pare a avea o consistență bună, însă mie mi se pare că  încarcă sprâncenele, așa că după ce l-am încercat pentru a vedea cum este, nu l-am mai folosit.

IMG_20160210_103901

Kitul are în dotare și două aplicatoare: unul arată precum o pensulă pentru rimel, în miniatură și se folosește pentru distribuirea gelului de-a lungul sprâncenelor, într-un mod cât mai natural, iar cel de-al doilea aplicator este de fapt o pensulă cu două capete – un capăt are perii mai fini și este destinat aplicării fardului pentru sprâncene, iar celălalt capăt are perii ceva mai duri tocmai pentru a oferi precizie aplicării gelului.

IMG_20160210_104424

Una peste alta, nu prea-s încântată de prețul plătit pentru acest kit pentru sprâncene având în vedere faptul că folosesc numai fardul din acesta, însă dacă nu îl testam nu aveam de unde să știu dacă îmi place sau nu gelul respectiv. Sau poate nu mă descurc eu să-l aplic ca la carte…

Acesta este doar un caz singular, nu trebuie luat ca literă de lege.

Cine a mai încercat acest kit pentru sprâncene de la Rimmel London? Cum vi se pare? Vă descurcați cu el?



4 thoughts on “Brow This Way – Rimmel London”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.