Cremă pentru mâini – Herbagen

Bine v-am regăsit!

Până de curând nu mai încercasem niciun produs aparținând firmei Herbagen, dar de când folosesc una dintre cremele lor de mâini i-am devenit fidelă și-mi doresc să testez cât mai multe produse de la ei.

Crema de mâini căreia îi dedic această postare este una conținând ulei de măsline, vitamina A și E și are un recipient foarte elegant, dotat cu pompiță. Ador produsele cu pompiță deoarece nu mai oxidează la fiecare deshidere cum se întâmplă în cazul celor prevăzute cu capac.

Uleiul de măsline conferă elasticitate pielii, vitamina A are rol anti-îmbătrânire, anti-pigmentare, stimulează producția de colagen și elastină și totodată reface bariera lipidică a pielii, iar vitamina E este un puternic antioxidant ce protejează pielea de radiațiile ultraviolete și este un sistem complex cu rol de barieră protectoare împotriva agenților mecanici.

Acest produs conferă pielii mâinilor hidratarea optimă, lăsând-o foarte moale și catifelată. Un plus îl reprezintă și absorbția rapidă, faptul că nu rămâne lipicioasă dar și că este printre puținele creme de mâini care nu lasă un film gras la suprafața pielii.

M-am convins – prețul acestei creme de mâini de la Herbagen Plant Essences nu reflectă deloc calitatea, cea din urmă fiindu-i net superioară! Îmi place foarte mult și o port mereu în geantă.

Voi ați încercat vreun produs Herbagen?

 

IMG_20160127_094258



2 thoughts on “Cremă pentru mâini – Herbagen”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.