Studio Nails – All In One Complete Care de la Essence

Hello!

În ceea ce mă privește, din considerente financiare sunt adepta produselor care pot fi utilizate în mai multe scopuri, acolo unde se poate, desigur!

Un exemplu ar fi o cremă de uz general(mâini, față și corp), ori bine-cunoscuta cremă de gălbenele care are și ea multiple utilizări, însă astăzi vă scriu câteva cuvinte despre un produs destinat îngrijirii unghiilor – All In One Complete Care din gama Studio Nails aparținând brand-ului Essence.

IMG_20160223_101232.JPG

All In One Complete Care poate fi folosit ca simplu lac de unghii, dar se poate folosi și ca base coat(ca bază pentru aplicarea lacului de unghii colorat, ajutând totdată unghia în a-și păstra culoarea naturală și a nu se păta de la pigmenții colorați) și top coat(pentru un finish ca de gel, dar și pentru o mai bună rezistență a lacului de unghii colorat).

Acest produs rezistă foarte bine pe unghii preț de mai multe zile și se usucă instantaneu, conferindu-le rezistență și strălucire. În plus, dispune de o pensulă generoasă care ușurează mult aplicarea acestuia.

Nu am mai folosit niciun alt produs pentru îngrijirea unghiilor de la Essence, acesta este primul achiziționat, însă pentru că îmi place cum se prezintă cred c-am să-mi achiziționez și cele câteva nuanțe de oje care mi-au atras atenția. 🙂

Voi ați încercat ojele Essence? Din ce gamă? Și sunteți mulțumite de ele?

IMG_20160223_101246

 



2 thoughts on “Studio Nails – All In One Complete Care de la Essence”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.