FREEDOM Mono Eyeshadow Trend

Salutări, drăgălașele mele!

Până la momentul acestei postări, de la brand-ul de produse de make-up FREEDOM folosisem doar lacuri de unghi și rujuri, de care recunosc că am fost tare mulțumită în ciuda prețului surprinzător de mic. Însă tot citisem la alte fete din blogosferă cât sunt de calitative fardurile mono de la aceștia și mi-am spus că trebuie să le încerc și eu ca să confirm sau să infirm cele citite.

M-au atras vizual mai multe nuanțe însă mi-am propus să încep cu o nuanță pe care o căutam de mult, un bleumarin – 235 Illusion Blue.

IMG_20160216_085549

Mi-aș fi dorit cealaltă variantă de fard mono bleumarin de la ei, cel puțin mai închis și mat, însă nu mai era disponibilă, așa că am optat pentru acesta și chiar nu regret că am cumpărat-o, mai ales că și acest produs costă cam cât o pungă mare de chipsuri – 4,99 lei.

IMG_20160216_085626

În realitate fardul acesta este puțin mai închis la culoare și are puțin sclipici în el, pretându-se mai mult pentru machiajul de seară.

Este foarte pigmentat și deși îmi pare că are o textură puțin prăfoasă, se aplică bine pe pleoape. V-am făcut și un swatch pe mână pentru a vă face o idee cu privire la pigmentarea acestuia:

IMG_20160216_085812

Iar mai jos v-am atașat o imagine cu un machiaj simplu în care am purtat această nuanță și despre care trebuie să menționez că a rezistat foarte bine pe pleoape pe durata întregii zile și nu mi s-a strâns în pliul ochiului.

IMG_20160228_220046

Acum că m-am convins de calitatea acestora, pot liniștită să-mi mai achiziționez și celelalte nuanțe pe care am pus ochii! 🙂

Cine le-a mai încercat?

 



4 thoughts on “FREEDOM Mono Eyeshadow Trend”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.