Cum m-a ajutat uleiul de migdale dulci de la Arboria Plant

Bine v-am regăsit!

Astăzi mi-am făcut puțin timp pentru a vă scrie câte ceva despre un produs pe care îl testez de ceva vreme – uleiul de migdale dulci de la Arboria Plant.

Uleiul de migdale dulci a încetat a mai fi doar un produs alimentar, deoarece s-a constatat că este foarte benefic pentru piele și păr datorită acizilor grași, sărurilor minerale(fier, zinc, calciu, magneziu), proteinelor și vitaminelor(îndeosebi A, B și E) din compoziția acestuia, devenind astfel un ulei multifuncțional – cu multilpe utilizări.

O mare bilă albă a acestuia este faptul că poate fi folosit de toate tipurile de piele, chiar și de către cea mai sensibilă dintre acestea.

Uleiul de migdale dulci este un ulei foarte emolient, cu absorbție rapidă, ce nu lasă un film gras la suprafața pielii, hidratând în profunzime chiar și cea mai uscată piele, are efect regenerator, revitalizând pielea și restabilindu-i pH-ul, fiind totodată foarte eficace în tratarea acneei sau a petelor lăsate de aceasta. Poate fi folosit cu succes pentru a calma arsurile provenite din diverse cauze sau a înțepăturilor de insecte.

În cazul în care vă doriți să evitați loțiunile demachiante ce pot conține ingrediente nocive pentru piele, aflați că uleiul de migdale dulci îndepărtează cu succes machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă.

De asemeni, este indicat a fi folosit pentru regenerarea părului, astfel: se umezește părul cu un pulverizator cu apă, apoi se masează cu ulei de migdale dulci încălzit între palme, se lasă să acționeze pentru aproximativ 30 de minute, după care se șamponează și se clătește. Părul va arăta mult mai suplu, mai strălucitor și mai sănătos.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale uleiului de migdale dulci mi se pare acela că are proprietăți anti-îmbătrânire și că luptă eficient împotriva apariției ridurilor.

Experiența mea:

  • am folosit uleiul de migdale dulci pe ten, l-am aplicat în fiecare seară după demachiere și am constatat că are proprietăți cicatrizante întrucât a ajutat la anihilarea micilor coșuri – a doua zi deja aveau coajă
  • mi-a hidratat foarte bine zona ”T”, cea cu care eu am mari probleme – mi se usucă foarte tare și deseori îmi apar cojițe pe care dacă încerc să le îndepărtez mă ustură
  • l-am folosit pe post de ulei de cuticule și și-a făcut foarte bine treaba, le-a înumiat aproape instantaneu
  • m-a ajutat în realizarea unui scrub pentru față – am amestecat în palmă câteva picături de ulei de migdale dulci cu bicarbonat de sodiu sau cu zahăr și astfel mi-am îndepărtat celulele moarte de pe ten
  • pot spune că mi-a atenuat vizibil liniile fine din jurul ochilor – pentru că deh… primele riduri încearcă să își facă apariția
  • mi-a hidratat foarte bine pielea mâinilor acolo unde nicio cremă de mâini nu avea efectul scontat
  • l-am folosit și pe post de ulei de îndepărtare a reziduurilor de ceară de după depilare și am fost foarte fericită să văd că nu m-am mai iritat post-depilatoriu
  • atunci când am avut buzele foarte crăpate de la frig am lăsat la o parte orice balsam pentru buze și mi-am aplicat ulei de migdale dulci, rezultatul fiind cel așteptat.

Acestea sunt cele câteva scopuri în care am folosit eu uleiul de migdale dulci și sper să vă fi convins de cât de bun este la casa omului și de beneficiile acestuia.

În speranța că această postare vă va fi de folos, vă îmbrățișez cu drag, lăsându-vă ca temă să-mi spuneți în comentarii dacă ați foloit uleiul de migdale dulci și în ce scop.

 

IMG_20151028_160755

 

 



9 thoughts on “Cum m-a ajutat uleiul de migdale dulci de la Arboria Plant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.