EROS pour femme – Versace

Hi, ladies!

De câteva luni de zile am un nou preferat în materie de parfumuri, EROS pour femme de la Versace. Prima dată l-am testat într-o parfumerie mai mult pentru că m-a atras design-ul sticluței, iar după ce am văzut cum se adaptează pH-ului pielii mele, am realizat că mă reprezintă în totalitate.

EROS pour femme de la Versace a fost lansat în anul 2014, este creația lui Olivier Cresp, Alberto Morillas și Nathalie Lorso, iar clipul de lansare a acestuia poate fi vizionat aici.

IMG_20160223_095828

Apa de parfum EROS pour femme este floral-orientală, având ca note de vârf lămâia siciliană, bergamota de Calabria și rodia, ca note de mijloc bujorul, floarea de lămâi și iasomia, iar ca note de bază -moscul, lemnul de santal, tonuri lemnoase și ambroxan.

Studiind lista de miresme am constatat că acest parfum are în compoziție un cocktail alcătuit din aromele mele preferate: bergamota, rodia, bujorul, iasomia, moscul, lemnul de santal, ambra… Deci, cum să nu fie pe gustul meu? Pentru mine este cea mai reușită combinație de miresme ever!

Pe lângă cele menționate, sunt foarte încântată și de aspectul persistenței acestei ape de parfum de la Versace – pulverizez dimineața în zonele unde sângele pulsează intens, iar mirosul persistă până a doua zi dimineața, fără absolut nicio exagerare.

Mai mult decât atât, ador faptul că îl pot folosi în orice anotimp, deoarece nu miroase nici prea discret, dar nici prea puternic, astfel că nu deranjează olfactiv, ci dimpotrivă, încântă simțurile atât persoanei care-l poartă, cât și a celor din jur care-l percep. <3

EROS pour femme de la Versace se adresează îndeosebi femeilor puternice, încrezătoare în propriile forțe, rafinate și elegante, fiind un parfum al forței, individualității și seducției feminine.

IMG_20160223_095630

Cineva pe aici care folosește EROS pour femme de la Versace sau alt parfum aparținând acestui brand?

 



9 thoughts on “EROS pour femme – Versace”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.