SKINNERGY – Elmiplant

Hello, ladies!

Din titlul acestei postări cred că v-ați dat seama despre ce am ales să vă vorbesc astăzi – loțiunea de corp SKINNERGY de la Elmiplant, mai exact SO alive!

Din gama SKINNERGY acesta este singurul sortiment pe care l-am încercat și trebuie să specific că numele de ”SO alive!” i-a fost ales foarte bine, deoarece extractul natural de fructe goji din compoziție vă umple de energie și vă asigură bună-dispoziție pentru întreaga zi, mai ales că mirosul persistă multe ore pe piele.

Este o loțiune pentru corp special creată pentru pielea normala/uscată, care oferă o hidratare de până la 48 de ore, îndeosebi datorită complexului NUTRIUM MOISTURE patentat de către Elmiplant.

Această loțiune de corp miroase absolut demențial – sau cel puțin eu sunt înnebunită după mirosul acesteia – și face parte din categoria loțiunilor de corp care nu m-au dezamăgit, ci și-au îndeplinit cu succes obiectivul de a-mi menține pielea hidratată și reconfortată. În plus, se absoarbe foarte bine și foarte repede în piele, nu lasă film gras la suprafața acesteia și nici nu e lipicioasă.

A mea este pe terminate și cred c-am să merg în primul magazin cu produse de îngrijire pe care-l întâlnesc în cale pentru a-mi achiziționa una identică, pentru că îmi place foarte mult și se și pliază foarte bine pe anotimpurile calde mai ales datorită mirosului acesteia ușor exotic.

Cine a mai încercat-o?

Dar pe celelalte loțiuni din gama SKINNERGY le-ați testat? Vă plac?

 

IMG_20151205_154011



5 thoughts on “SKINNERGY – Elmiplant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.