Pensule de machiaj ieftine și bune

Pensule de machiaj ieftine și bune

Hello, beautiful ladies! Pe când îmi spălam pensulele de machiaj mi-a venit ideea de a scrie această postare. Mai ales că, cu siguranță tmajoritatea aspirăm la pensule profesionale de machiaj, însă nu toate ni le putem permite. Dar pentru asta sunt eu aici – ca să vă ofer câteva sugestii de pensule ieftine, la îndemâna oricui. Este vorva despre pensule la prețuri foarte accesibile, cu performanțe peste așteptări.

Pensule de machiaj ieftine și bune

Așadar, vă vorbesc astăzi despre o parte dintre pensulele de machiaj de la Avon. Voi fi transparentă și voi preciza și plusuri dar și minusuri (acolo unde există).

IMG_20160220_102547

Pensula pentru conturul feței

Zic să încep cu pensula pe care eu o folosesc cel mai des, cea din mijloc, mai exact pensula pentru conturul feței. EPe aceasta eu o folosesc pentru a-mi aplica blush-ul/fardul de obraz. Și datorită design-ului unghiular mă ajută să-mi aplic produsul exact acolo unde este nevoie, sub osul pometelui.

Pensulă pentru gene și sprâncene

Prima pensulă de la stânga la dreapta este o pensulă pentru gene și sprâncene. Aceasta este cea care mă ajută la disciplinarea acestora ori de câte ori este nevoie.

Pensulă unghiuară

A doua pensulă de la stânga la dreapta este o pensulă unghiuară concepută pentru aplicarea tușului de ochi sub formă de cremă. Însă eu mi-am achiziționat două: pe una o folosesc pentru cake eyeliner, iar pe cealaltă pentru a-mi aplica fardul pentru sprâncene. Are perii fini dar în același timp duri, ficși, oferindu-mi o aplicare precisă.

Pensulă pentru sprâncene,

Prima pensulă de la dreapta la stânga este o pensulă pentru sprâncene. Partea de jos seamană cu un aplicator pentru mascara. O folosesc pentru a-mi pieptăna sprâncenele și a le disciplina atunci când aleg să le stilizez cu gel pentru sprâncene. Celalalt capăt dispune de o pensulă pentru aplicarea fardului pentru sprâncene, are perii foarte fini, calitativi. Însă nu prea o folosesc deoarece este prea deasă pentru mine, o recomand persoanelor cu sprâncenele mai groase.

Pensulă pentru aplicarea corectorului

A doua pensulă de la dreapta la stânga este o pensulă pentru aplicarea corectorului sub formă de cremă. Însă tot cu aceasta puteți uniformiza și corectorul lichid. Este calitativă, are perii foarte fini și adunați, pentru o estompare profesională.

IMG_20160220_102639

Apropo, dacă sunteți curioase, vă pot arăta într-un clipuleț cum îmi curăț eu pensulele de machiaj.

Ce pensule Avon nu recomand

Nu recomand pensula pentru aplicarea fondului de ten deoarece lasă peri pe față. și nu o recomand nici pe cea pentru aplicarea fardului de pleoape pentru că reține produsul în ea și nu îl aplică pe pleoape. Adică faceți risipă de farduri degeaba.

În încheiere

Cât de curand îmi doresc să încerc și noua pensulă pentru conturul feței tot de la avon, pe cea deasă, plată și cu mânerul scurt. Aceea se folosește mai mult la conturarea feței cu corector în mai multe nuanțe, voi reveni cu impresiile de după testare.

Voi ce pensule de la Avon ați încercat? Care vă plac? Ce alte mărci de pensule ieftine și bune cunoașteți?

 

 



9 thoughts on “Pensule de machiaj ieftine și bune”

  • Eu am o pensula de la Avon care încorporată în ea și o pudră.a fost 2 în 1 și este destul de bună.sunt mulțumită de ea

  • De mult timp nu am mai incercat pensule pentru ca ce am avut (si nu porcarii din piata) nu mi-au placut. Se pierdea fardul, lasa peri etc. Asa ca prefer fara iar sa dau bani pe pensule scumpe….ma lipsesc

  • Buna, iti recomand sa arunci o privire si pe aliexpress pentru ca aceste pensule sunt mult mai ieftine 🙂 si gasesti si altele.. eu mi am luat un set de 8 pensule cu 5$ si sunt foarte pufoase si bune. Nu le pica parul 🙂

    • Buna! M-a batut gandul la un moment dat sa imi fac comanda pe acest site, insa imi e putin cam teama si nici nu prea am rabdare sa astept 30 zile coletul… Plus ca nu stiu de ce, insa banca la care am eu cont nu-mi autorizeaza platile pe site-urile din alte tari si nu le-as putea achita… 🙁

      • Este posibil sa nu iti autorizeze pentru ca au bagat o chestie noua legat de securizare si trebuie sa suni la banca respectiva. Nici eu nu puteam pentru ca se activase automat 3d secure si de atunci fiecare plata pe care o fac este pe baza unei parole. Ai dreptate ca astepti ceva timp dupa ele dar si cand iti ajung.. :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.