Loțiune micelară Elmiplant Skin Moisture

Hei, dragile mele!

Luna aceasta am simțit nevoia să înlocuiesc demachiantul meu sub formă de lapte cu ceva mult mai ușor, în sensul în care îmi doream ceva care să-mi încarce cât mai puțin(spre deloc) tenul.

Și uite așa, prospectând piața m-am oprit la produsul despre care vă scriu astăzi, mai exact loțiunea micelară de la Elmiplant, Skin Moisture. Este o loțiune micelară 3 în 1, adică demachiază atât tenul, cât și ochii și buzele.

Aceasta conține extract de bumbac și fiind hipoalergenică este recomandat îndeosebi tenului uscat/sensibil.

Nu știam la ce să mă aștept, am achiziționat-o fără a mă documenta despre ea înainte, însă m-a surprins plăcut deoarece curăță și îndepărtează eficient machiajul, prevenind deshidratarea pielii. Efectiv, dizolvă machiajul în câteva secunde și vă spun cu mâna pe inimă că mi-a scurtat timpul de efectuare a demachierii, ba chiar mi-a înjumătățit și numărul de dischete demachiante folosite în acest proces. În ceea ce priveste rimelul, mi l-a îndepărtat fără probleme chiar și pe cel rezistent la apă, iar după fiecare demachiere îmi simt tenul fresh și ușor mai elastic, parcă radiind de sanatate!

Nu îi găsesc nicio bilă neagră. Nu mă ustură ochii de la ea, îmi place și mirosul ei discret și ambalajul acesteia… Până și prețul este unul decent, accesibil oricui!

O recomand cu toată încrederea! Noi deja suntem prietene la cataramă! 😀

A mai încercat-o cineva?

 

IMG_20160202_131540

 5 thoughts on “Loțiune micelară Elmiplant Skin Moisture”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.