Scapă de ciuperca piciorului

Probabil că multe persoane se confruntă cu această problemă intitulată ciuperca piciorului pe care au dobândit-o din diverse cauze și tot aceleași persone sunt în căutarea unui remediu.

Remedii sunt numeroase – știute sau neștiute – însă cele mai populare, promovate intens pe posturile TV, sunt și cele mai scumpe.

Aflați astăzi că aveți posibilitatea de a scăpa de ciuperca piciorului simplu și ieftin – vin în ajutorul vostru cu 4 metode, una de ameliorare a problemei și trei de anihilare a acesteia:

  1. puteți ameliora ciuperca piciorului astfel: de fiecare dată când vă spălați pe picioare, uscați-le bine cu un prosop, apoi aplicați pudră de talc pe tălpi, dar mai ales între degete ori masați-vă tălpile cu amidon de porumb înainte de a vă încălța cu șosetele; procedeul trebuie repetat de câteva ori pe zi, timp de câteva zile.
  2. ciuperca piciorului este extirpată definitiv dacă aplicați direct pe zona afectată câteva picături de ulei din arbore de ceai, de cel puțin trei ori pe zi, iar pentru cine nu agrează mirosul puternic al acestuia, se recomandă a se ține picioarele în apă caldă în care s-au picurat câteva picături de ulei de arbore de ceai, băile acestea repetându-se dimineața și seara, preț de câteva zile; uleiul din arbore de ceai este un antifungic și un antibacterian foarte puternic și poate fi achiziționat de la plafar.
  3. ciuperca piciorului dispare dacă adăugați câteva picături de ulei de neem în apa caldă în care vă cufundați picioarele pentru 10 minute; uleiul de neem are un miros mai puțin agresiv, dă rezultate foarte bune și poate fi achiziționat de la plafar.
  4. cea mai ieftină metodă de eliminare a ciupercii piciorului(și la îndemâna oricui) este îmbăierea picioarelor în oțet de mere, repetată pe parcursul mai multor zile; oțetul de mere omoară ciuperca însă s-ar putea să fie puțin cam înțepător.

Sper să vă prindă bine aceste mici trucuri cu privire la stârpirea ciupercii piciorului și chiar vă rog să-mi scrieți în comentarii dacă ați încercat acasă.

P.S.: in materie de ulei din arbore de ceai vi-l pot recomanda pe acesta.

Voi ce alte metode de a scăpa de ciuperca piciorului mai cunoașteți?

capture-20160212-105805



5 thoughts on “Scapă de ciuperca piciorului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.