Brow definer glimmerstick – Avon

Bine v-am regăsit, dragile mele cititoare!

Despre stilizarea sprâncenelor v-am tot scris de-a lungul timpului și nu mă pot abține să nu continui să o fac ori de câte ori testez câte un nou produs.

De data aceasta am ales să vă povestesc câte ceva despre creionul retractabil pentru sprâncene de la Avonbrow definer glimmerstick.

IMG_20160113_133515

Nu mai folosisem niciun produs pentru stilizarea sprâncenelor de la Avon, dar am avut de curând oportunitatea să-l încerc pe acesta, dat fiind faptul că l-am primit cadou de ziua mea onomastică.

Este în nuanța dark brown, are o testură foarte cremoasă, suficient cât să faciliteze aplicarea acestuia și să scurteze mult timpul de conturare a sprâncenelor, arată natural și rezistă foarte bine în timp, aș îndrăzni să spun chiar că fixează mai bine fardul pentru sprâncene, astfel că nu necesită retuș zilnic.

În concluzie, chiar îmi place și sunt mulțumită de el, de altfel, pe acesta îl folosesc la momentul actual. Recunosc, nu mă așteptam să fie chiar așa de bun. 🙂

Am făcut pentru voi și un swatch în care puteți observa că în ciuda denumirii nuanței acestuia, arată foarte natural:

IMG_20160113_133419

Mai jos am atașat o imagine în care port acest creion retractabil pentru sprancene, de la Avon:

IMG_20160122_120650

Cum vi se pare? Vă încântă?

Voi l-ați folosit? Sunteți mulțumite de el?

 

 8 thoughts on “Brow definer glimmerstick – Avon”

 • Personal, nu. Nu imi plac produsele Avon. Sa nu fiu inteleasa gresit. Nu spun ca nu ar fi bune. Dar ce am incercat eu de-alungul anilor nu mi-a placut. Pretul nu reflecta calitatea. Aceasta a fost parerea mea

  • Si eu, la randul meu, am fost nemultumita de unele produse.
   Cel mai des folosesc de la ei spumante de baie. Si apele de parfum Little Black Dress si Far Away atunci cand ma apuca melancolia si-mi amintesc de ele.
   Fondului de ten Calming Effects i-am fost fidela pentru 6 ani de zile, dar la un moment dat chiar am simtit nevoia sa incerc si altceva…

   • Parfumul Far Away l-am folosit si eu mai demult. Acum pot spune ca sunt fana parfumurilor de la Yves Rocher. Cu fondul de ten am patit-o ca tine dar cu cel de la Oriflame Giordani. Ani in sir l-am folosit pana cand i-au imbunatatit compozitria care pentru mine a fost un dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.