Get big lashes – Essence

Hei, fetelor!

Aproape că am consumat produsul despre care vă povestesc astăzi și nu puteam să îl arunc în cutia cu produse consumate fără să vă spun cum mi s-a părut! 🙂

Nu a fost produs Essence încercat de mine care să mă fi dezamăgit și până în prezent mă declar foarte mulțumită de calitatea acestora, dar și de prețul lor accesibil.

Dar să revenim la mascara Get big lashes de la Essence, căci despre ea vă scriu astăzi. Am achiziționat-o de la standul cu produse de make-up din Auchan, era la un preț foarte bun și am ales-o deoarece la prima vedere mi-a plăcut aplicatorul de mari dimensiuni(în general le prefer pe acestea).

IMG_20160201_130413

Get big lashes mi-a făcut gene de păpușă instantaneu, fără ca eu să depun vreun efort! După doar un singur strat de mascara genele mele erau arcuite, pline de volum, descurcate, de un negru intens și în același timp naturale.

IMG_20160201_130259

În ciuda faptului că este un rimel rezistent la apă(waterproof) s-a demachiat foarte bine cu un demachiant obișnuit și spre surprinderea mea, nu mi-a căzut și nu mi s-a rupt nicio geană, dimpotrivă, arată mai bine și mai sănătoase ca oricând!

Mă declar mulțumită pe deplin de acest produs și presimt că tot pe el îl voi achiziționa în curând! <3

IMG_20160201_130644

Cine l-a mai încercat și cum vi s-a părut?

Ce alte produse Essence ați mai folosit?

 

 



3 thoughts on “Get big lashes – Essence”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.