Lasting Finish 25 hr – Rimmel London

Hi, beauties!

Luna trecută dezamăgită fiind de faptul că fondul de ten pe care îl foloseam începuse să lase mult de dorit, m-am hotărât să îl schimb, asta după aproximativ 6 ani în care am fost fidelă unei singure mărci.

Dar toate în viață au un sfârșit și de atunci a început experiența mea cu fondul de ten Lasting Finish 25 hr de la Rimmel London. Achiziția acestui produs a fost sub un impuls de moment, nu am căutat review-uri înainte, ci am mers strict pe intuiția mea și ghidată de faptul că produsele acestei mărci nu m-au dezamăgit niciodată.

Îmi amintesc faptul că în ziua respectivă era destul de aglomerat la standul cu produse Rimmel London, mai cu seamă la raftul cu fonduri de ten și nu am avut răbdare să stau să testez, așa că mi-am achiziționat două fonduri de ten Lasting Finish în nuanțe ce mi s-au părut apropiate de nuanța tenului meu, alegând astfel 200 – Soft Beige și 203 – True Beige.

IMG_20160127_093305

La prima vedere între cele două nuanțe nu pare a fi o așa mare diferență, drept pentru care primul pe care l-am încercat a fost 203 – True Beige,

IMG_20151225_234326

dar pentru că am observat o discrepanță destul de mare între nuanța tenului meu și acesta, am renunțat la el și l-am început pe celălalt, 200 – Soft Beige, de care sunt mulțumită pentru că este exact ceea ce aveam eu nevoie.

IMG_20160127_093326

Pe cel în nuanța 203 îl voi folosi la vară, atunci când voi fi bronzată.

Nu știu voi cât vă puteți da seama de diferența dintre cele două nuanțe din imaginea de mai jos, însă eu vă asigur că cea din stânga este ceea ce am eu nevoie la momentul actual:

IMG_20160127_093429

Pentru mine descoperirea fondului de ten Lasting Finish 25 hr de la Rimmel London a fost o binecuvântare! Îl ador și să vă spun de ce:

  • are putere mare de acoperire(îmi acoperă perfect toate imperfecțiunile)
  • uniformizează foarte bine nuanța tenului
  • îi dă un aspect fresh, luminos și natural(dacă e ales în nuanța potrivită) și chiar dacă finish-ul e ușor mat, nu mă deranjează deoarece nu arată făinos
  • are o consistență foarte plăcută, cremoasă(acum văd și eu cum este să-ți aplici fondul de ten pe toată fața cu numai 1,5-2 pompițe)
  • rezistă cu brio pe ten pe parcursul întregii zile
  • sunt încântată de faptul că are în compoziție și SPF 20(cam atât folosesc eu de obicei)
  • îmi place mult și ambalajul ce dispune de o pompiță care dozează foarte bine produsul.

La noi în Galați nu prea l-am văzut la ofertă, nu l-am găsit să coste sub 30 lei, ba mai mult decât atât, prețurile diferă în funcție de nuanță, astfel că nuanțele cele mai căutate sunt și cele mai scumpe, dar chiar și așa eu voi contiuna să îl folosesc pentru că îmi place mult de tot!

Voi l-ați încercat? Ce părere aveți despre el? Vă place sau nu?

Ce alt fond de ten de la Rimmel London ați mai încercat și cum vi s-a părut?

 



6 thoughts on “Lasting Finish 25 hr – Rimmel London”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.