Hand warmers – utile în anotimpurile reci

Hi, gorgeous!

Aseară pe când mă ”jucam” cu ele, mi-a venit ideea de a vă scrie și vouă despre aceste hand warmers, în traducere liberă încălzitoare pentru mâini. 🙂

IMG_20160128_095804.jpg

Atunci când le-am văzut în unul dintre supermarket-urile Lidl mi s-au părut interesante și mi-am spus că trebuie să le am și nu oricum, ci în toate formele disponibile.

Ce sunt acestea și cum se folosesc? Sunt niște pernuțe de cauciuc pline cu un lichid și care au la interior o tăbliță flexibilă. Îndoind tăblița respectivă, lichidul se transformă în sare, devin dure și se încălzesc la aproximativ 50 de grade, generând această căldură pentru aproximativ 60 de minute. Apoi, pentru a reveni la normal, este suficient să le introduceți în apă clocotită și să le țineți până când sarea devine lichidă. Se pot refolosi de până la 1000 de ori și pe lângă faptul că vă țin de cald(fie că le țineți în mâni, le băgați în mănuși ori în buzunare), acestea au și rol de ameliorare a diferitelor dureri – doar poziționați-le acolo unde simțiți discomfortul, iar acesta se va ameliora. Sunt ideale a fi folosite mai ales de către persoanele cu circulația periferică deficitară.

IMG_20160128_095959

Mie mi se par super și le-am recomandat tuturor celor cu care am intrat în contact.

Cine le-a mai încercat?

IMG_20160128_100039



7 thoughts on “Hand warmers – utile în anotimpurile reci”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.