SpaRitual – Instinctual Body Lotion

Hi, ladies!

De curând am testat loțiunea de corp Instinctual de la SpaRitual, cu ulei esențial de ghimbir indonezian și m-am gândit să vă scriu câteva cuvinte despre aceasta, mai ales pentru că nu am văzut prea multe review-uri pe internet despre ea.

Această loțiune este un produs vegan ce are în compoziție 83% ingrediente certificate organic, printre care se alfă și extractul de aloe vera organică și uleiuri organice de măsline, susan și soia, care hrănesc în profunzime pielea corpului. Mai mult decât atât, untul de avocado și untul de shea mențin nivelul de hidratare al pielii și oferă catifelare.

 

Loțiunea de corp Instinctual de la SpaRitual nu conține coloranți sintetici, parabeni sau ingrediente petrochimice.

Datorită pompiței cu care este dotat recipientul, se dozează foarte ușor și pentru că este emolientă se absoarbe foarte repede în piele, făcându-te să te simți reconfortată după fiecare utilizare, lăsându-ți totodată pe piele o mireasmă plăcută de lămâiță.

Îmi place foarte mult și forma recipientului, are un design deosebit, finuț, elegant, cu aspect ca de dantelă, feminin, astfel că poate reprezenta un cadou de bun gust.

Sunt foarte încântată de ea și o recomand cu încredere tuturor ca fiind un produs cu adevărat calitativ.

Dacă v-am făcut curioase, aflați că o puteți achiziționa de aici.

Cine a mai încercat acest produs?

Cum vi se pare?

IMG_20151205_160614

 5 thoughts on “SpaRitual – Instinctual Body Lotion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.