Păr lipsit de volum? Ați găsit soluția!

Hi, ladies!

Deși nu mă confrunt cu un păr lipsit de volum, îmi place să-l am cât de cât înfoiat pentru că eu consider că acest aspect îi dă o tentă fresh, de proaspăt spălat aș spune.

De curând am avut oportunitatea de a testa un produs special creat pentru a da volum părului și îl recomand cu încredere tuturor, dar îndeosebi persoanelor ce au părul cu tendință de îngrășare și/sau cu firul subțire: pudra pentru volum de la Taft.

IMG_20151212_144528

Această minunată pudră pentru volum este concepută dintr-o pulbere extrem de fină și insesizabilă, creată tocmai pentru a putea fi utilizată în orice anotimp și în orice condiții meteorologice.

 Este foarte simplu de utilizat, pur și simplu se piaptănă părul foarte bine, se fac cărări prin păr, se presoară puțină pudră la rădăcini, se masează energic cu degetele, apoi se lasă capul în jos și se scutură puțin părul trecându-vă mâinile prin acesta, iar când vă ridicați veți avea o cu totul altă allură, fresh – după cum vă spuneam încă de la început.

Tocmai datorită texturii extrem de fine și de insesizabile ale acestei pudre pentru volum, acest produs poate fi utilizat de către oricine, indiferent de culoarea părului.

O mare bilă albă o reprezintă faptul că nu încarcă deloc părul și nu usucă scalpul.

Deși are o cantitate modestă(10 grame), aceasta ajunge pentru cel puțin 50 de utilizări – este foarte eficientă! De altfel, esențele tari se păstrează în sticluțe mici! 🙂

Cine a mai încercat-o? Cum vi se pare această pudră pentru volum?

IMG_20151212_144506.JPG



10 thoughts on “Păr lipsit de volum? Ați găsit soluția!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.