Nivea Essential Care – balsam pentru buze

Hello, ladies!

Știți că v-am tot scris anterior că în anotimpurile reci intru într-o oarecare stare de melancolie care de cele mai multe ori mă face să reachiziționez produse de îngrijire de care mă leagă amintiri plăcute.

Recent melancolia cu pricina m-a împins spre a-mi achiziționa din nou balsamul pentru buze de la Nivea, Essential Care – cel albastru(clasic, cum îmi place mie să-l numesc).

IMG_20151210_114522

Prima dată când am cochetat cu acest balsam de buze a fost în adolescență, îmi amintesc faptul că eram la liceu și că mă plictisisem de banalul strugurel din comerț care nici nu hidrata buzele cine știe ce, așa că am facut pasul spre a schimba în bine situația – balsamul pentru buze Nivea Essential Care a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întamplat în materie de beauty!

De atunci și până acum nu s-a schimbat nimic, acesta rămânând la fel de calitativ: este foarte emolient, se absoarbe foarte bine în buze, nu lasă film gras la suprafața acestora, repară și înmoaie foarte repede și foarte bine pielea sensibilă a buzelor, le hidratează în profunzime, poate servi ca bază pentru aplicarea rujului, plus că are o aromă foarte plăcută și suportabilă de vanilie.

IMG_20151215_090046

Balsamul pentru buze Nivea Essential Care îmi place foarte mult și mă bucur că l-am reachiziționat, este de nelipsit din portfardul meu, îl iau peste tot cu mine, mai ales că în anotimpurile reci buzele au nevoie de o îngrijire mai atentă. Vi-l recomand și vouă cu toată încrederea, își merită fiecare bănuț.

Câte dintre voi l-ați încercat și ce părere aveți despre el? Vă place?

IMG_20151215_090120



2 thoughts on “Nivea Essential Care – balsam pentru buze”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.