Smokey eyes look cu un duo Miss Sporty

Bună să vă fie inima, dragile mele! 🙂

Dacă mă urmăriți, cu siguranță cunoașteți deja faptul că multe dintre produsele de machiaj aparținând firmei Miss Sporty m-au dezamăgit de-a lungul timpului, dar pentru că încerc să fiu indulgentă, le mai acord câte o șansă.

Iată că de data aceasta sunt mai mult decât încântată de produsul despre care vă scriu astăzi – fardul duo compus din cele două nonculori de la Miss Sporty, pe care l-am achiziționat intenționând a-mi realiza un machiaj smokey eyes clasic.

IMG_20151205_160252

Nuanțele sunt intense și foarte pigmentate, nu e necesar să aplicați de mai multe ori în același loc, fapt ce scurtează mult durata de realizare a machiajului.

Sunt impresionată că nu se adună în pliul ochilor – lucru foarte important pentru mine – plus că se blenduiesc cu ușurință și nu se dispersează pe parcursul zilei, machiajul fiind rezistent întreaga zi.

Dispune și de un aplicator destul de bunicel, dar care(cel puțin pentru mine) are mânerul cam scurt, însă puteți folosi fără probleme un altul.

În concluzie, fardul acesta duo de la Miss Sporty mi-a recâștigat încrederea în această marcă. Pe acesta îl recomand cu încredere și voi continua să îl folosesc deoarece îmi place la nebunie! 😀

Voi l-ați încercat?

Cum vă împăcați cu produsele Miss Sporty, în general?

IMG_20151205_160237

 



2 thoughts on “Smokey eyes look cu un duo Miss Sporty”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.