Despre poftele alimentare

Bine v-am regăsit!

De ceva vreme intenționez să scriu această postare referitoare la poftele alimentare și iată că astăzi mi-am dedicat puțin timp pentru materializarea acesteia.

În urmă cu ceva timp am găsit pe internet o imagine pe care am considerat-o foarte utila și care nu merita s-o păstrez numai pentru mine: un tabel în care se detaliau lipsurile organismului nostru în funcție de poftele alimentare pe care le avem, dar și cu ce putem înlocui produsele la care poftim în așa manieră încât să avem un regim alimentar sănătos și echilibrat din punct de vedere caloric.

Nu vă recomand să memorați acest tabel, nu vă încărcați memoria inutil, ci mai bine salvați-l în calculator spre a fi utilizat la nevoie.

În speranța că vă va fi de folos pe viitor, vă doresc lectură plăcută și sănătate multă!

Vă îmbrățișez!

 

Poftele alimentare



2 thoughts on “Despre poftele alimentare”

  • In general poftele mele sunt pentru dulciuri la care nu pot renunta. Uitandu-ma la tabel mi-am dat seama de ce acum catva timp in urma unor analize medicale medicul mi-a prescris niste pastile cu magneziu pe care de atunci le iau 15 zile pe luna. Si tot de atunci a incetat si nevoia mea de a manca ciocolata. Nu-mi era suficient de multe ori o tableta pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.