L'huile merveilleuse – Garnier Ultra Doux

Hi ladies!

Toate cunoaștem importanța unui păr sănătos și cât de mult vă poate schimba sau poate salva o situație o coafură nouă! Mai ales părul lung – este foarte versatil, poate fi aranjat în 1000 de feluri, numai imaginație să aveți.

Așa cum avem grijă de ten, de corp, de unghii, de dantură, ș.a.m.d., tot la fel trebuie să ne îngrijim și podoaba capilară. Unele persoane folosesc în rutina lor de îngrijire a părului doar șampon, altele pe lângă șampon mai adaugă și balsam, iar cele care se preocupă ceva mai mult de acesta utilizează pe lângă primele două și o mască pentru păr și în final, un ulei sau un ser pentru vârfuri.

Eu recunosc, fac parte din ultima categorie, pe lângă șampon și balsam, apelez și la o mască și la un ulei pentru păr.

De altfel, obiectul acestei postări îl face  L’huile merveilleuse de la Garnier Ultra Doux.

Haideți să vedem ce spune producătorul despre acest produs și ce așteptări ar trebui să avem de la el:

Este un Ulei Minunat pentru toate tipurile de păr, cu uleiuri de argan și camelie.

Ca un veritabil secret al frumuseții părului, Uleiul Minunat Ultra Doux a asociat 2 uleiuri prețioase cunoscute pentru beneficiile senzoriale și de hrănire intensă. Folosit în ritualul de înfrumusețare al femeilor din zona mediteraneană, uleiul de argan, puternic nutritiv, se îmbină cu uleiul de camelie, recunoscut pentru parfumul senzual, strălucire și catifelare. De la prima aplicare părul este hrănit și protejat, devine suplu, stălucitor și catifelat la atingere.

Este un Ulei Minunat cu utilizări multiple.

Se aplică o cantitate suficientă pe lungime, insistând la vârfuri, șuviță cu șuviță:

  • înainte de șamponare – pentru o nutriție intensă
  • înainte de coafare – hrănește, protejează și facilitează coafarea
  • în ritualul zilnic – pe părul uscat sau umed, fără a necesita clătire
  • înainte de expunerea la soare – pentru a proteja fibra capilară mulțumită filtrelor UV pe care le conține.

Textura non-grasă pătrunde instantaneu fără a încărca părul.

Un parfum învăluitor, care surprinde toate simțurile cu note forale și orientale.

Experința mea:

Am achiziționat acest Ulei Minunat pentru păr de la Garnier Ultra Doux de curiozitate dar și din dorința de a schimba ceva în rutina mea de îngrijire a părului. Recunosc că înainte de a îl cumpăra am încercat să mă documentez puțin despre el și am căutat îndeosebi păreri/review-uri despre acesta, însă, spre surprinderea mea, nu am găsit nimic. Găsisem doar postări de achiziții și atât.

Adevărul e că nu te poți pronunța asupra lui așa… de la primele utilizări.

Eu îl folosesc de 3 luni de zile și abia acum m-am încumetat să scriu câteva rânduri despre el.

Am utilizat acest ulei pentru păr după fiecare spălare, pe părul umed, insistând mai mult asupra vârfurilor. Obișnuită cu celelalte uleiuri pentru păr pe care le folosisem până la el, puneam 3-4 pompițe de ulei încălzite între palme, însă din cauza texturii ceva mai lichide a acestuia, de multe ori am simțit nevoia să mai adaug suplimentar câteva pompițe și nu, nu mi-a îngrășat părul.

În ceea ce privește mirosul, mireasma de camelie nu este tocmai pe gustul meu, însă nici nu pot spune că miroase urât. Chiar și așa, mirosul nu persistă prea mult pe păr, în câteva ore dispare.

Precizez că atunci când l-am achiziționat, nu am lecturat eticheta. M-am apucat să citesc de pe aceasta destul de recent, moment în care într-o seară mi-am făcut curaj să aplic acest Ulei Minunat și pe părul uscat, exclusiv pe vârfuri. În prima fază vârfurile arătau destul de încărcate, destul de grase, însă le-am șters cu prosopul ca atunci când îmi usuc părul proaspăt spălat, și deja arăta ceva mai bine. Practic, am lăsat uleiul să acționeze peste noapte, iar a doua zi dimineață am fost chiar încântată de rezultat.

Ca o concluzie finală, în cazul meu utilizarea acestui Ulei Minunat numai pe părul umed, după fecare spălare nu prea a dat  rezultate… Vârfurile mele cu probleme nu își mențin hidratarea până la următoarea spălare… Ca să fiu pe deplin mulțumită, ar trebui ca între spălări să-mi fac un obicei de a-mi aplica ulei și pe vârfurile uscate, seară de seară, însă nu știu dacă am răbdarea necesară…

Eu privesc acest ulei ca pe un produs light de îngriire a părului, nu ca pe unul reparator.

Desigur, acesta reprezintă doar un caz singular, cu siguranță părul meu are nevoie de o îngrijire intensivă și cred că trebuie să mă reprofilez pe un alt produs de genul.

Voi ați utilizat acest produs?

Vouă cum vi s-a părut?

 

IMG_20150822_151419.JPG

 



3 thoughts on “L'huile merveilleuse – Garnier Ultra Doux”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.