Anthelios XL Tinted Fluid – La Roche-Possay

Hi, ladies!

De ceva timp țin să vă scriu despre un produs pe care am avut ocazia să îl testez, mai exact Anthelios XL Tinted Fluid de la La Roche-Possay.

De regulă, sunt destul de precaută în a nu rămâne fără rezerve în ceea ce privește produsele de îngrijire, dar iată că s-a întâmplat ca fondul de ten să îmi fie pe terminate fără ca eu să observ, drept pentru care am apelat la mostra de Anthelios XL în nuanța Medium, care mi-a ajuns pentru o singură  aplicare.

Mi-a placut foarte mult acest produs, în ciuda faptului că avea o textură puțin cam fluidă(ceea ce nu ar fi trebuit să mă mire, aș fi putut deduce textura acestuia încă din denumirea produsului), mi-a acoperit foarte bine toate imperfecțiunile tenului, lasându-mi totuși un finish foarte natural. Nuanța mi s-a potrivit mănușă și mi-a rezistat pe ten pe parcursul întregii zile.

Surprinzător rezultat! Chiar am rămas profund impresionată de calitatea acestui produs, iar pe viitor intenționez să îl achiziționez în varianta full size pentru că mă scutește de a mai folosi și cremă, și fond de ten, nu mai vorbesc de factorul de protecție solară pe care acesta îl are, 50+.

Anthelios XL Tinted Fluid de la La Roche-Possay e tot ce am nevoie pentru a arăta minunat întreaga zi!

Voi ați încercat acest produs? Cum vi se pare?

 

IMG_20150821_203533.JPG



2 thoughts on “Anthelios XL Tinted Fluid – La Roche-Possay”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.