Elseve Arginine Resist X3 de la L'Oreal Paris

Salutări!

Știu că o perioadă am cam fost absentă, însă această scurtă pauză mi-a dat răgaz să încerc câteva produse, pentru ca mai apoi să revin cu noi postări pline de entuziasm, cu părerile mele de după testare, toate special pentru voi, dragile mele! 🙂

Și voi începe cu o gamă compusă din șampon + balsam pentru păr de la L’Oreal Paris, din gama Elseve Arginine Resist X3.

Cu ceva timp în urmă vă făceam review la masca pentru păr din aceeași gamă, astfel că dacă sunteți curioase, puteți citi acea postare aici.

Astăzi le-a venit rândul și celorlalte două produse care compun această gamă special concepută pentru părul fragil și cu tendință de cădere.

Ce spun cei de la L’Oreal Paris despre produsele pentru îngrijirea părului din această gamă?

Ei bine, ei spun despre aceasta că oferă Îngrijire Expertă pentru a perfecționa fiecare tip de păr.

Caracteristicile părului fragil: Părului fragil îi lipsesc nutrimentle esențiale. Slăbit de la rădăcină, mai puțin ancorat în scalp, rezistă greu la agresiunile exterioare și are tendința să cadă.

Secretul unei acțiuni fortifiante complete: Formulă nouă îmbogățită în Arginină și derivați din Proteine, Arginina este un amino-acid esențial important pentru constituția fibrei capilare. Recunoscută pentru favorizarea microcirculației scalpului, aceasta ajută la optimizarea schimburilor nutriționale la nivelul rădăcinii părului. Noua formulă Elseve oferă o triplă acțiune fortifiantă: restructurează fibra capilară, hrănește rădăcina firului de păr, părul crește mai rezistent.

EXPERIENȚA MEA: 

Încă de când am început să folosesc masca pentru păr cu Arginină Resist X3 am simțit o reală îmbunătățire a structurii firelor de păr, drept pentru care mi-am dorit foarte mult să încerc și celelalte două produse din această gamă. Nu am stat prea mult pe gânduri și le-am achiziționat, curioasă fiind dacă și acestea vor avea rezultate optime pentru părul meu.

Am rămas plăcut surprinsă de rezultate chiar după prima utilizare a acestora! Părul arată mult mai sănătos, mai plin de viață, mai strălucitor și mai disciplinat, plus că balsamul îmi hidratează foarte bine vârfurile, care sunt puțin mai degradate decât restul părului, în principiu din cauza utilizării aparatelor pentru uscare/coafare.

Șamponul face foarte multă spumă, dar se clătește repede și bine din păr, plus că îmi place foarte mult cum miroase, iar mirosul persistă în păr până la următoarea spălare.

Continui să le folosesc, îmi plac foarte mult și mă declar mulțumită de ele.

Voi le-ați încercat? Ce alte produse din gamele Elseve ați mai testat?

IMG_20151113_083253



2 thoughts on “Elseve Arginine Resist X3 de la L'Oreal Paris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.