Elmiplant Bodyshape

Bună să vă fie inima, dragi cititoare!

Produsul despre  care vă scriu astăzi apărea printre preferatele lunii septembrie(clipuleț pe care îl puteți viziona aici), gel-cremă pentru remodelare corporală de la Elmiplant, Bodyshape.

Sunt conștientă că foarte multe persoane sunt sceptice în privința acestui gen de produse și recunosc, și eu m-am aflat printre acestea până odinioară.

Pe scurt, nu vă așteptați ca astfel de produse să dea rezultate dacă le folosiți și atât. Efectul acestora este vizibil numai împreună cu un stil de viață sănătos ce implică o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate, masaj.

Experiența mea:

Eu de când mă știu sunt subțirică. Și totuși, de ce am început să folosesc astfel de produse? Deoarece pe fondul unei alimentații nesănătoase pe parcursul câtorva ani de zile + reținere de apă datorată contraceptivelor orale m-am pricopsit cu ceva celulită la nivelul coapselor, nu într-o stare avansată, dar totuși deranjantă.

E bine să acționați asupra acestei probleme din pripă, pentru că mai apoi vă va fi tot mai greu să scăpați de ea.

Primul produs destinat masajului anticelulitic pe care l-am încercat a fost unul de la Plafar, prefer să nu îi dau numele, nu mi s-a părut că m-a ajutat în vreun fel. Apoi, Elmiplant lansase pe piață gama Cellufight, așa că n-am stat pe gânduri și mi-am achiziționat gelul pentru masaj anticelulitic(al cărui review îl puteți citi chiar aici) și fiind net superior celui de la Plafar, am fost mulțumită pe moment, asta până când mi-am achiziționat uleiul pentru masaj anticelulitic din aceeași gamă, Cellufight(review ce poate fi citit aici), cel din urmă fiind mult mai pe gustul meu prin prisma consistenței acestuia.

Dar Elmiplant a lansat acest gel-cremă numit Bodyshape și tare-mi mai făcea cu ochiul, însă nu găseam pe internet nici o părere, nici un review și am zis să mai aștept puțin, poate între timp apare ceva. Și întâmplarea a făcut ca să câștig acest produs la un concurs și să am oportunitatea de a testa noul gel-cremă mai curând decât m-aș fi așteptat! Și-mi place foarte mult! Chiar are o consistență de gel-cremă, se masează cu ușurință, nu e lipicios, e consistent, nu necesită reaplicare în timpul masajului, am simțit ceva efect termic după ce am încheiat masajul, miroase frumos, mirosul persistă în piele și îmi place foarte mult cum se simte pielea după încetarea masajului – mult mai fermă și vizibil mai sănătoasă!

Recipientul are 200 ml, consum din el de mai bine de o lună de zile și abia dacă s-a consumat un sfert din cantitate!

Apreciez că Elmiplant lansează pe piață produse din ce în ce mai bune, la prețuri accesibile oricui.

Bodyshape îmi place foarte mult și îl recomand cu drag tuturor!

Cine a mai încercat acest produs?

Care este părerea voastră despre el?

IMG_20150822_151734



1 thought on “Elmiplant Bodyshape”

  • multumesc de reconandare cei adevarat am cam incercat toate prostiile si cv cu ardel iute si crema cu folie dar aceata nam incercato as vrea sa imi spui cat de bine isi face treaba mar tenta so cumpar si eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.