Truc îndepărtare vopsea de păr de pe piele

Bună, dragile mele cititoare!

Mă țin de ceva vreme să împărtășesc cu voi acest truc și uite că astăzi mi-am făcut puțin timp pentru a îi dedica o postare.

Ceea ce vă voi spune în continuare este valabil și pentru cele care își vopsesc părul acasă, dar și pentru cele care lucrează într-un salon de înfrumusețare, și anume cu ce putem îndepărta vopseaua de păr de pe piele.

vopsea-par-680x420

Metode cunoașteți destule, sunt convinsă, însă nu știu câte dintre ele au dat cu adevărat rezultate.

Trucul meu pe care m-am hotărât să îl divulg astăzi l-am descoperit absolut întâmplător, în disperare de cauză, nu l-am găsit pe internet ci l-am inventat, ca să spun așa.

Cum e posibil? Ei bine, am încercat cam tot ce aveam în casă, până am ajuns la aceasta, singura care chiar a meritat încercată – loțiunea tonică.

Exact cum ați citit!

La momentul respectiv utilizam o loțiune tonică de la o firmă diferită de cea pe care o folosesc în prezent, ideea e că și aceea dar și aceasta au dat rezultate, pentru mine fiind clar că ingredientele din loțiunea tonică ajută și la îndepărtarea micilor greșeli din timpul vopsirii părului, fără un efort prea mare: picurați loțiune tonică pe o dischetă demachiantă și apoi ștergeți energic zona cu pricina. Veți rămâne surprinse de cât de repede se va îndepărta vopseaua de păr de pe piele! 🙂

Loțiunea tonică ce face parte din rutina mea zilnică de îngrijire a feței la momentul actual este cea din gama Bioten de la Elmiplant, cu extracte de miere și gălbenele, pentru ten uscat și sensibil și o puteți vedea în imaginea de mai jos.

lotiune-tonica-miere-galbenele-bioten

Sper să vă fie de folos această postare!

Vă pup cu drag!



3 thoughts on “Truc îndepărtare vopsea de păr de pe piele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.