Mascara Pump Up Booster – Miss Sporty

Hei, fetelor!

V-am rămas datoare cu review-ul mascarei Pump Up Booster de la Miss Sporty despre care vă povesteam în clipulețul intitulat ”Produse care m-au dezamagit”.

IMG_20150911_132821

Nu mi-am schimbat părerea despre acest rimel, sunt în continuare dezamăgită de el, pe semne că așteptările mele cu privire la acesta au fost prea mari!

După aproximativ o lună de zile de când o folosesc am tras niște concluzii clare în ceea ce privește mascara Pump Up Booster de la Miss Sporty, după cum urmează:

  • degeaba are aplicatorul mare, voluminos… nu dă pic de volum genelor
  • abia dacă se cunoaște pe gene, nu e vreun negru intens cum mă așteptam să fie
  • se usucă foarte greu, sunt mari șanse să vă mânjiți
  • nu alungește genele și nu le curbează, mai mult decât atât – le lipește, de vă trebuie puțină școală să îl aplicați, altfel genele voastre vor arăta ca niște tentacule
  • nu face cu nimic mai mult decât un rimel obișnuit, din acela de câțiva lei achiziționat de la buticul din colțul străzii…

Și nu e prima mascara de la Miss Sporty de care sunt dezamagită, în trecut am mai achiziționat una ce avea aplicatorul asemănător cu cel al mascarei Super Full de la Avon și nici de aceea nu am fost absolut deloc încântată!

Desigur, acesta poate fi un caz singular, este posibil ca în cazul altor utilizatoare lucrurile să fi stat cu totul altfel, nu generalizez, însă am simțit nevoia să vă împărtășesc cu voi această experiență neplăcută!

Cel mai probabil, pe viitor voi ocoli rimelurile de la Miss Sporty… Deja acesta e al doilea de care sunt dezamagită.

Voi ați folosit acest produs? Vouă cum vi s-a părut?

IMG_20150911_132843



4 thoughts on “Mascara Pump Up Booster – Miss Sporty”

  • Eu am încercat tușul de ochi de la MSporty care a fost prima mea iubire adevărată în materie de tușuri, dar despre rimeluri nu știu. Am văzut totuși un review pozitiv la unul dintre rimelurile lor, dar nu mai țin minte care. Poate ar trebui să le mai acorzi o șansă :*

    • Am incercat si eu un tus de la Miss Sporty, de fapt il am si acum prin portfard, ca si calitate imi place insa ma streseaza aplicatorul enervant de lung si de flexibil, ca nu a existat data sa nu ma manjesc… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.