Octombrie – lună dedicată cancerului la sân

Cancerul la sân reprezintă cea mai frecventă formă de cancer la femei, una din opt femei riscând să dezvolte această afecțiune pe parcursul vieții sale, cauzele acesteia fiind încă necunoscute.

Acest tip de cancer aflat în fază incipientă poate fi depistat prin efectuarea unei mamografii, așa că vă recomand să nu vă neglijați, să vă puneți sănătatea pe primul loc  și să mergeți la un control de rutină pentru a vă asigura că totul este în regulă.

Anul 1985 este anul în care s-a decis ca luna octombrie să fie ”colorată” în roz la nivel mondial, adică dedicată prevenirii cancerului mamar, de atunci în întreaga lume desfășurându-se anual pe parcursul acestei luni activități dintre cele mai variate, menite să încurajeze repezentantele sexului frumos să meargă la control.

Una dintre companiile care s-a implicat activ de-a lungul timpului în prevenirea și informarea femeilor despre cancerul la sân este AVON. Pe lângă marșurile trupelor roz pe care aceasta le organizează în fiecare an împreună cu reprezentanții și liderii săi dar și alături de voluntari ce doresc să sprijine această cauză, AVON încurajează clienții/potențialii clienți să fie solidari cu femeile care suferă de această afecțiune prin achiziționarea de produse cu fundiță roz, toate fondurile strânse în urma vânzării acestora fiind donate integral Campaniei pentru Sănătatea Sânilor.

Mai mult decât atât, AVON le oferă posibilitatea de a-și alege cazul către care doresc să fie redirecționată suma rezultată în urma achiziționării produselor cu fundiță roz prin intermediul platformei Donează cu Avon.

Răsfoind catalogul Avon actual am găsit articole cu fundiță roz chiar tentante și intenționez să achiziționez, rămânând doar să mă hotărăsc pe care dintre ele.

Zic să nu rămânem indiferenți acestei lupte împotriva cancerului mamar! Cu puțin facem mult!

Cine mi se alătură?

avon_102_103



1 thought on “Octombrie – lună dedicată cancerului la sân”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.