Cien – intimate wash

Salutări, dragile mele!

Pentru că sunt o persoană dezinvoltă și îmi stă în fire să vorbesc deschis chiar și despre subiecte mai delicate, astăzi vă scriu câte ceva despre un gel pentru igiena intimă de la Cien pe care am început să îl utilizez de puțin timp, acum câteva zile mai exact, perioada fiindu-mi mai mult decât suficientă pentru a-mi crea o părere despre acesta.

Gelul pentru igienă intimă de la Cien nu conține parabeni, este îmbogățit cu extract de Aloe Vera, este blând și prietenos cu pielea, miroase discret și plăcut a plante și cu toate că are în compoziție parfum, nu este deloc agresiv cu zona intimă, nu dă usturimi, nu o usucă, ba din contră, îți lasă o senzație de prospețime și te simți recomfortată după utilizare.

Se poate achiziționa din Lidl, se găsește în varianta de 500 ml, vine ambalat într-un recipient cu pompiță pentru o dozare cât mai ușoară, termenul de valabilitate este de 6 luni de la deschidere și costă numai 4,99 lei.

Vă sfătuiesc să nu fiți sceptice din cauza prețului mic pe care acesta îl are, deoarece face exact același lucru pe care-l fac și gelurile pentru igienă intimă de la alte firme mai cunoscute și care pot fi chiar și de 5 ori mai scumpe decât acesta.

Eu îl recomand cu mare drag și cu siguranță îl voi reachiziționa.

Cine l-a mai încercat? Ați fost la fel de încântate de el ca și mine?

Vă pup pe toate!

IMG_20150921_143125



10 thoughts on “Cien – intimate wash”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.