Epilare cu ceară – Veet Easy Wax

Vă salut, dragile mele!

”Răsfoind” postările mele din rubrica numită ”Frumusețe” am realizat că nu v-am scris deloc despre epilarea cu ceară și m-am gândit să vă povestesc în câteva rânduri cum scap eu de părul nedorit cu ajutorul depilatorului electric cu ceară de la Veet, Easy Wax.

Cum descriu ei produsul:

Pentru o senzație catifelată de durată, tipurile noastre de Ceară au efect până la 4 săptămâni – nu aveți nici o grija și sunteți gata pentru orice o lună întreagă. Acum e timpul să spuneți adio părului nedorit și să vă bucurați de o piele catifelată care se simte!

Depilatorul Electric cu ceară Veet EasyWax este un sistem integrat ce facilitează depilarea cu ceară acasă, beneficiind în același timp de rezultatele profesionale de la salonul de cosmetică. Formulată cu aceleași ingrediente ca și ceara utilizată în saloanele de cosmetică, ceara de unică folosință Veet Easy Wax garantează îndepartarea firului de păr foarte scurt, chiar de la rădăcină.

Avand în componența sa ceară naturală potrivită pentru toate tipurile de piele inclusiv pentru cea sensibilă, Veet Easy Wax lasă pielea vizibil mai fină și catifelată până la 4 săptămâni.”

Părerea mea:

Fetelor, mai țineți minte cam câți bani ați cheltuit de-a lungul timpului pe epilarea cu ceară, la salon? Cam o dată pe lună sunteți nevoite să mergeți la epilat și sunt mai multe zone ale corpului care necesită epilare, fiecare zonă are tariful ei, adunate toate la un loc rezultă o sumă ”frumușică”, nu-i așa? Înmulțit cu 12 luni ale anului, suma totală e destul de consistentă, așa-i!

Ei bine, de ce nu ați cheltui voi toți acei bănuți pe o escapadă într-un loc frumos alături de persoana iubită sau pe câteva lucrușoare drăguțe pe care vi le doriți de multă vreme?

Cum e posibil așa ceva? Simplu! Achiziționându-vă depilatorul electric cu ceară de la Veet Easy Wax economisiți timp și bani prin epilarea în intimitatea căminului vostru. Investiția este minimă, nu costă nici măcar cât o ședință de epilat total la salon.

Depilatorul electric cu ceară de la Veet se utilizează foarte ușor, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Inserați rezerva în dispozitivul de încălzire
2. Conectați dispozitivul la priză și după maxim 30 minute ceara va atinge temperatura optimă pentru efectuarea depilării
3. Aplicați ceara cu ajutorul roll-on-ului în direcția de creștere a firelor de păr
4. Apoi aplicați banda depilatoare peste stratul de ceară și neteziți ușor în direcția creșterii firelor de păr, țineți pielea întinsă, apucați capatul benzii depilatoare și trageți rapid înapoi, în direcția opusă creșterii firului de păr(banda depilatoare se folosește de mai multe ori în cadrul aceleiași sesiuni de depilare), exact cum ați văzut că procedează cosmeticiana la salon.

După încheierea depilării, îndepartați orice urmă de ceară cu un servețel Perfect Finish(iar după consumarea acestor șervețele, puteți utiliza dischete demachiante îmbibate în ulei de măsline sau de argan, de cocos ori de migdale, etc).

Aici găsiți și un scurt tutorial, pentru a înțelege și mai bine pașii:

http://r.clickup.ro/SSzb

Și uite așa puteți obține rezultate ca la salon, dar la voi acasă, cu un minim de efort și de resurse materiale!

Eu am picioare fine cam pentru 3 săptămâni după epilarea cu depilatorul electric Veet Easy Wax?

La voi cum este?

IMG_20150730_100644



4 thoughts on “Epilare cu ceară – Veet Easy Wax”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.