Gel de duș Elmiplant Senses Touch

Bună, dragile mele!

După ce am testat noul gel de duș de la Elmiplant îndeajuns de mult încât să-mi formez o părere despre acesta, astăzi m-am hotărât sa-i fac un scurt review.

Elmiplant Senses Touch Aqua Breeze este un gel de duș ce are în compoziție extracte din alge și minerale marine, cărora li se alătură complexul NUTRI-MOIST, complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie, acesta ajutând la prevenirea deshidratării pielii, menținându-i aspectul catifelat și conferindu-i o senzație de confort. Nu conține parabeni, parafine sau coloranți, de altfel, am avut impresia că este turcoaz, când de fapt aceasta este nuanța recipientului în care e ambalat, el fiind de fapt un gel de duș transparent.

Experiența mea: Eu folosesc acest gel de duș ori de câte ori mi-e dor de vară și doresc să mă teleportez cumva la mare! Îmi învălui întreg corpul în spuma abundentă pe care acesta o face, închid ochii și parcă mă simt deja acolo, inspirând briza mării… Folosindu-l, îmi rulează în minte toate amintirile de la mare și îmi alină oarecum dorul de ea!

Utilizez gelul de duș Elmiplant Senses Touch Aqua Breeze cu plăcere pentru că nu-mi usucă pielea, simt că mi-o curăță foarte bine, aceasta rămânând plăcută la atingere și vizibil recomfortată. În plus, acest gel de duș reprezintă pentru mine o reală sursă de energie: utilizându-l la dușul de dimineață, îmi revigorează trupul și mintea și încep ziua cu dreptul!

Vouă cum vi se pare, dacă l-ați încercat?

IMG_20150822_151457



2 thoughts on “Gel de duș Elmiplant Senses Touch”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.