Gel de duș Elmiplant Senses Touch

Bună, dragile mele!

După ce am testat noul gel de duș de la Elmiplant îndeajuns de mult încât să-mi formez o părere despre acesta, astăzi m-am hotărât sa-i fac un scurt review.

Elmiplant Senses Touch Aqua Breeze este un gel de duș ce are în compoziție extracte din alge și minerale marine, cărora li se alătură complexul NUTRI-MOIST, complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie, acesta ajutând la prevenirea deshidratării pielii, menținându-i aspectul catifelat și conferindu-i o senzație de confort. Nu conține parabeni, parafine sau coloranți, de altfel, am avut impresia că este turcoaz, când de fapt aceasta este nuanța recipientului în care e ambalat, el fiind de fapt un gel de duș transparent.

Experiența mea: Eu folosesc acest gel de duș ori de câte ori mi-e dor de vară și doresc să mă teleportez cumva la mare! Îmi învălui întreg corpul în spuma abundentă pe care acesta o face, închid ochii și parcă mă simt deja acolo, inspirând briza mării… Folosindu-l, îmi rulează în minte toate amintirile de la mare și îmi alină oarecum dorul de ea!

Utilizez gelul de duș Elmiplant Senses Touch Aqua Breeze cu plăcere pentru că nu-mi usucă pielea, simt că mi-o curăță foarte bine, aceasta rămânând plăcută la atingere și vizibil recomfortată. În plus, acest gel de duș reprezintă pentru mine o reală sursă de energie: utilizându-l la dușul de dimineață, îmi revigorează trupul și mintea și încep ziua cu dreptul!

Vouă cum vi se pare, dacă l-ați încercat?

IMG_20150822_151457

2 comments on “Gel de duș Elmiplant Senses Touch

  1. Si eu am folosit gel de dus de la Elmiplant Senses Touch doar ca varianta Freshen Up…era ceva cu piersici sau caise si alte fructe… Mi-a placut tare mult mirosul care persista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: