Parfumuri celebre de la Famous Luxury Perfumes

Acum câteva săptămâni am câștigat un parfum numit ”La mulți ani, Maria!” la un concurs organizat de Famous Luxury Perfumes în colaborare cu Kleo.

IMG_20150819_150813

Am așteptat cu sufletul la gură să intru în posesia acestui parfum deoarece citisem pe internet că miroase identic cu ”La vie este belle” de la Lancome Paris, unul dintre parfumurile mele preferate, de altfel.

Ei bine, parfumul ”La mulți ani, Maria!” este o ediție limitată, unic în România, au fost disponibile doar 1000 de bucăți, iar eu am fost una dintre fericitele posesoare ale unuia dintre ele!

Pe site-ul Famous Luxury Perfumes care poate fi accesat AICI parfumul este descris astfel:

Stil: Floral – Fructat
Genul parfumuluil: Senzual – Romantic
Note de vârf: pară, coacăze negre
Note de mijloc: iasomie, flori de portocal, iris
Note de bază: nucă, patchouli, vanilie, boabe de tonka
Descriere: Un parfum care iti contureaza personalitatea. Senzualitatea, originalitatea și delicatețea acestui parfum îți vor da o experiență de neuitat, pe care vei vrea să o repeți. Potrivit pentru orice moment al zilei: ziua la o ținută office, sau seara la o rochie elegantă.

Ce vă pot spune despre acest parfum este faptul că persistă mult mai mult decât m-aș fi așteptat(uneori îl aplic dimineața și mirosul rezistă pe piele până a doua zi dimineața, ceea ce pentru mine este mai mult decât ”WOW!” pentru că numai la parfumurile originale am mai întâlnit o asemenea persistență…și nu mai vorbesc de persistența acestuia pe haine care este mult peste așteptări!) și că pe pH-ul meu miroase în primă fază a ”Coco Mademoiselle” de la Chanel, mai apoi a ”La vie este belle” de la Lancome Paris. L-am purtat atât ziua cât și seara și a fost foarte ok, deloc deranjant ca și intensitate, un aspect mai rar întâlnit la un parfum.

E o combinație interesantă, nu-i așa?

Dacă sună tentant, aflați că îl puteți achiziționa și voi direct de pe site, prețul inițial al acestuia fiind de 159 lei, însă la abonarea la newsletter-ul acestora primiți un voucher în valoare de 60 lei pe care îl puteți folosi la prima comandă de pe site. În plus, tot la prima comandă veți primi și un set de 11 testere ale celor 11 parfumuri de damă+barbați disponibile pe site.

P.S.: parfumul ”La mulți ani, Maria!” este de fapt parfumul ”Desire”, deci dacă nu îl mai găsiți pe primul, care este în ediție limitată, nu vă stresați, pentru că mai aveți o șansă! 🙂

Dați fuguța pe site, poate vă tentează și altceva!

V-am pupat!

IMG_20150913_153124



3 thoughts on “Parfumuri celebre de la Famous Luxury Perfumes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.