Blush Revlon – 030 Blushed Rougissant

Hello, girls!

Astăzi tot învârtind produsele de machiaj am dat peste un blush căruia am constatat că nu i-am făcut review încă, așa că am zis să nu mai amân momentul: vă scriu pe scurt despre un blush Revlon în nuanța 030 numită Blushed Rougissant.

Nu am mai folosit produse Revlon până acum și m-am hotărât să încep cu un blush deoarece tocmai mi se consumase cel ce era în curs de utilizare, însă din nefericire neavând tester la îndemână, se pare că am ales o nuanță nepotrivită – în ambalaj arată destul de închis și părea pe gustul meu, însă când îl aplic nici măcar nu se observă pe față(așa că, pentru a nu păți ca mine, recomand să consultați tester-ele înainte de a achiziționa). Ideea este că în prezent folosesc și un fond de ten destul de închis ca să se potrivească cu bronzul căpătat pe parcursul verii, însă sper ca pe o nuanță mai deschisă a fondului de ten să se cunoască câtuși de puțin.

Chiar și așa, îmi place tare mult acest produs deoarece este foarte bine conceput, este extrem de fin(cred că cel mai fin blush pe care l-am avut vreodată), are o textură ușor silky și ador faptul că este mat, nu sidefat! De altfel, până voi schimba fondul de ten utilizez acest blush ca pudră matifiantă ori de câte ori zona T o cere.

Blush-ul de la Revlon vine însoțit de oglindă și de o pensulă mică cu păr moale pentru aplicarea acestuia, însă eu nu am utilizat-o astfel că nu vă pot spune cât este de eficientă.

Voi l-ați încercat? Ce părere aveți despre acest produs?

IMG_20150911_132944IMG_20150911_133023



1 thought on “Blush Revlon – 030 Blushed Rougissant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.