Creion retractabil rezistent la apă – Avon

Hei, fetelor!

După cum am mai menționat și în câteva postări anterioare, am o perioadă de când îmi  machiez ochii foarte simplu, mai exact aplic un fard în nuanța pielii și un dermatograf, 1-2 straturi de mascara și cam atât. De multe ori trec peste fardul nude și aplic direct dermatograful…

Uneori recunosc că-mi este dor de a mă machia cu farduri, umbre, combinații de culori, însă parcă nu mai am răbdarea necesară să o fac.

Ce vreau să vă spun este că nuanța care predomină printre dermatografele mele este verdele și că de ceva vreme căutam o anumită nuanță de verde, pe care nu reușeam să o găsesc nicidecum, până de curând!

De altfel, nuanța despre care vă scriu am găsit-o absolut întâmplător, pentru că nici prin gând nu mi-a trecut că pe piele va arăta așa cum îmi doresc.

Vorbesc despre creionul retractabil pentru ochi Glimmerstick de la Avon, rezistent la apă, în nuanța Teal Waters. Știu! Denumirea nuanței v-ar trimite cu gândul la o nuanță de albastru sau ceva pe acolo… Însă aplicat pe piele este un verde crud, închis, în nuanța acelor de brad, ca să găsesc asocierea cea mai potrivită. Mie îmi place la nebunie și e primul pe lista de achiziții!

Are o textură relativ cremoasă, se aplică foarte ușor și deși e waterproof se demachiază cu ușurință… E super!

Evident că l-am găsit la un preț bun și mi-am luat provizii pentru că mă tem ca nu cumva să fie retras de pe piață cum s-a mai întânplat și cu alte nuanțe ce nu-s la mare căutare…

În plus, de curând a trecut și testul suprem – am adormit machiată și vă mărturisesc că a doua zi arăta intact!

Ce să mai… Îl recomand cu toată inima! Merită încercat!

Și acum să vă arăt și un swatch cu protagonistul postării, nu vă mai țin pe jar:

IMG_20150907_090222

IMG_20150907_090317

Vă place?



2 thoughts on “Creion retractabil rezistent la apă – Avon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.