Schauma Keratin Strong

Hei, dragile mele!

După o testare temeinică, astăzi am ales să vă scriu despre un șampon care m-a surprins foarte tare într-o manieră placută, mai exact Schauma Keratin Strong de la Schwarzkopf.

Pe perioada adolescenței am îndrăgit tare un șampon bărbătesc de la Schauma, unul cu ambalajul bleu-turcoaz, datorită consistenței sale dar și pentru că mirosea foarte fresh și marin – îmi amintea de briza mării la fiecare utilizare.

Apoi am uitat de el și nici că n-am mai achiziționat nimic din gama aceasta de șampoane, până acum două saptămâni, când la cumpărături fiind, în căutare de un nou șampon, am fost atrasă de cel despre care vă povestesc, o variantă nouă de la Schauma, Keratin Strong, un șampon ce se vrea a fi restructurant.

L-am achiziționat cu puțin scepticism, recunosc, însă încă de la prima spălare m-a dat pe spate! Șamponul acesta chiar este mirific și îl recomand mai ales persoanelor care au părul neascultător și cu fire rebele – îl disciplinează instantaneu. Cel puțin în cazul meu nu a mai fost nevoie să folosesc placa de păr pentru a îl îndrepta, plus că miroase deosebit, iar mirosul persistă în păr până la următoarea spălare. Mai mult decât atât, mi-am simțit părul hidratat, nu mi-a uscat scalpul și nici nu am făcut mătreață(cum mă așteptam să se întâmple pentru că am schimbat șamponul). Și prețul este mic! Eu am plătit 8,99 lei pentru varianta de 400 ml! Ce ți-ai putea dori mai mult?! 🙂

Voi l-ați încercat?

 

IMG_20150814_144612



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.