Elmiplant SUN – Omega protect

Destul de târziu am învățat și eu, la rândul meu, cât de importantă este protecția solară, nu numai în anotimourile calde. Oamenii cred că prin natura lor asociază produsele cu SPF verii, indeosebi. Numai că razele nocive UV ne vin de hac pe tot parcursul anului, de aceea trebuie să folosim produse de genul acesta ori de cîte ori iesim din casă, indiferent de anotimp. Evident că toamna și iarna nu ne aplicăm produsele cu SPF decât pe față și eventual pe mâini, pentru că în rest suntem protejați de îmbrăcăminte. Iată că în articolul de astăzi vă recomand un alt produs pentru protecție solară. Este vorba despre uleiul spray protector Omega Protect cu SPF30 de la Elmiplant Sun care vă protejează de razele nocive.

Ulei spray protector Omega Protect | Elmiplant Sun

Uleiul spray protector Omega Protect de la Elmiplant Sun este emolient, cu absorbție rapidă, îmbogățit cu ulei de macadamia 100% organic. Conține, de asemeni, complexul Omega bogat în acizi grași esențiali ce hidratează eficient și catifelează pielea.

Acest produs este creat în special pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare, ori cu toleranță redusă la soare. Are rolul de a ajuta la fixarea bronzului, conferindu-i totodată și o strălucire naturală.

Într-adevăr, de absoarbe repede în piele, nu rămâne gras sau lipicios și nu pătează hainele. Pentru mine ultimul aspect este foarte important, deoarece detestam să-mi pătez costumele de baie sau hainele din cauza produselor solare.

Mai mult decât atât, îmi place și pentru că este rezistent la apă, nu e necesar să-l reaplic. Îmi pare că m-am bronzat mai repede decât de obicei, de aceea continui să-l folosesc și îl voi recumpăra.

Acestea sunt motivele pentru care îl recomand cu toată încrederea! Eu sunt de părere că nu trebuie să lipsească din geanta voastră de mers la plajă.

Elmiplant este unul dintre brand-urile mele preferate și am mai folosit și alte produse pentru protecție solară de la ei. Experiențele de testare ale acelor produse pot fi accesate aici, accesați link-ul poate vă inspiră.

Câte dintre voi ați încercat uleiul spray protector Omega Protect de la Elmiplant și cum vi se pare?

 

IMG_20150822_095239



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.