Dove GoFresh – mandarine & tiare flower scent shower gel

Vă salut, dragile mele!

Astăzi vă scriu pe scurt despre un produs pe care l-am consumat recent, mai exact gelul de duș de la Dove, din gama GoFresh, varianta cu mandarină și floare de tiară.

Când a apărut pe piață acest gel de duș eram înnebunită ca nu cumva să ratez noutatea, mai ales că Dove este o firmă de produse de îngrijire care nu m-a dezamăgit niciodată și iată că am avut oportunitatea de a îl testa și de a vedea cum este.

Vă mărturisesc că am avut așteptări cam mari de la el, se pare…

Are o nuanță de oranj, miroase discret a mandarină, însă nu așa cum mă așteptam eu, plus că mie mi s-a părut că nu face la fel de multă spumă și că nu este la fel de hidratant precum celelalte variante încercate de mine până în prezent.

Per total este ok, însă nu are nimic revigorant în el, ca în cazul celorlalte variante din gama GoFresh existentă pe piață la momentul actual.

Varianta aceasta nu prea m-a dat pe spate, așa că voi continua să le achiziționez pe celelalte, de care sunt absolut îndrăgostită!

Voi l-ați încercat? Chiar sunt curioasă de experiența voastră cu acest produs, așa că aștept comentariile voastre pe marginea acestui nou gel de duș.

IMG_20150814_145003



3 thoughts on “Dove GoFresh – mandarine & tiare flower scent shower gel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.