Calming Effects Illuminating vs. Calming Effects Mattifying

Salutări, tuturor!

Persoanele care îmi urmăresc blogul cel mai probabil știu deja cât de bine mă împac eu cu fondul de ten Calming Effects de la Avon și că ne leagă o prietenie strânsă, de ani de zile!

Astăzi m-am gândit sa fac o comparație între cea mai nou lansată variantă a acestui fond de ten și anume cea matifiantă și cea pe care o folosesc eu de ani buni – cea iluminatoare.

De când mă știu fug de fondurile de ten matifiante deoarece arată groaznic pe tenul meu sensibil spre uscat! Arată de parcă aș fi combinat produsul cu ceva făină și apoi l-aș fi aruncat pur și simplu pe față! Am încercat acum câțiva ani două fonduri de ten matifiante de la două brand-uri diferite și în cazul ambelor rezultatul a fost același, așa că am continuat să folosesc varianta iluminatoare a fondului de ten Calming Effects chiar și după ce cei de la Avon au lansat varianta matifiantă.

Dar într-o zi împrejurările au făcut ca sa fiu nevoită să achiziționez un astfel de fond de ten matifiant deoarece nu mai găseam pe nicăieri unul iluminator în nuanța potrivită tenului meu.

Am mers oarecum la risc și vă mărturisesc că nu îmi pare rău deloc!

Nu este nici pe departe așa cum mă așteptam eu să fie, ba dimpotrivă! În cazul meu, mare diferență între cele două variante ale fondului de ten din punct de vedere al finish-ului nu am văzut. Pe tenul meu arată la fel, doar că cel matifiant mi se pare ceva mai gros, mai consistent decât cel iluminator care este puțin mai fluid. Ei bine, tocmai consistența aceasta m-a încântat foarte tare pentru că un flacon de 30 ml m-a ținut mai mult decât de obicei(dacă un fond de ten iluminator mi se consuma în o lună de zile, cel matifiant m-i s-a consumat după o lună și jumătate)! Destul de bine, zic eu! În rest, puterea de acoperire este aceeași în cazul ambelor(aș spune că este o acoperire medie), iar nuanțele gamei iluminatoare sunt identice cu cele ale gamei matifiante, deci sunt aproximativ la fel.

Alt fond de ten nu am mai îndrăznit să testez, deși piața de profil este foarte variată și sunt multe produse care mă tentează, dar poate îmi oferiți voi ceva sugestii de fonduri de ten special create pentru tenul sensibil spre uscat, care să nu arate de parcă mi-aș fi dat cu făină pe față! 🙂

V-am pupat!

avon-07052015-010

Follow my blog with Bloglovin



6 thoughts on “Calming Effects Illuminating vs. Calming Effects Mattifying”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.