Gel contur pentru ochi AminoPower – Pell Amar

Hei, fetelor!

Astăzi vă voi scrie câteva rânduri despre un produs revoluționar pe care am avut oportunitatea de a îl testa în ultimele săptămâni – un gel contur pentru ochi Amino Power de la Pell Amar, creat pentru toate tipurile de piele.

Este mai exact un hidrogel special conceput pentru a revitaliza, hidrata și calma zona sensibilă din jurul ochilor, a estompa semnele de oboseală și îmbătrânire. Mai mult decât atât, este eficient și în reducerea cearcănelor, a pungilor de sub ochi și a inflamațiilor și previne efectele nocive ale radiațiilor UV.

Acest gel contur pentru ochi are la bază o serie de principii active, cum ar fi:

  • Extract Pell Amar – sursă naturală de energie pentru piele, cu conținut bogat de săruri minerale cu rol în refacerea concentrației intracelulare de ioni de potasiu si extracelulare de ioni de calciu, cu efect de lungă durată în hidratarea epidermei
  • Hydrolysed Rice Bran Protein – complex de proteine de origine vegetală(din orez) care îmbunătățește hemodinamica și microcirculația sanguină, atenuează ruperea proteolitică a matricei colagen-elastină, reduce acțiunea radicalilor liberi
  • Acid Hyaluronic – în țesutul conectiv are rolul de a umple spațiile dintre fibrele de colagen, elastină și celule, fiind în mod particular responsabil de caracteristicile vasco-elastice ale țesuturilor; catifelează, redă elasticitatea și tonusul
  • Extracte vegetale de ghimpe și aloe – au rol în stimularea microcirculației, calmare și hidratare. NU CONȚINE PARABENI!

Experiența mea:

De-a lungul timpului am încercat numeroase geluri-contur pentru ochi și deși în primă fază mă încântau, încheiam utilizarea acestora prin a fi cam dezamăgită, ca drept dovadă că am preferat nici să nu scriu despre ele.

Ei bine, nu a fost cazul acestui produs! Dimpotrivă, efectele au fost aceleași pe tot parcursul testării.

În ziua când am intrat în posesia acestui gel contur pentru ochi de la Pell Amar eram nerăbdătoare să îl încerc, însă am așteptat să vină seara, ca să îl pot aplica ca la carte, după demachiere.

Primul lucru remarcat la acest gel-contur e faptul că este inodor(nu are miros), având astfel o primă bilă albă de la mine, acesta fiind un semn clar că nu conține alcool! Apoi, mi-a plăcut că are consistența unui gel(nu precum alte produse de gen de pe piață) și este complet transparent, deci nici urmă de coloranți – o a doua bilă albă!

Este primul gel contur pentru ochi de la care nu mă ustură ochii și care se absoarbe instantaneu. După absorbția completă, pielea din jurul ochilor se simte netedă și sănătoasă, nu lasă un film gras la suprafața pielii, nu rămâne lipicios, iar senzația de răcorire de după aplicare este inegalabilă! Îmi revitalizează ochii simțitor!

Studiindu-mi cu atenție zona din jurul ochilor, am observat că ridurile fine pe care începusem să le am în colțurile externe(așa-numita ”laba gâștei”) au dispărut! Sunt foarte fericită pentru că după câteva săptămâni de utilizare zilnică(dimineața și seara) a gelului contur pentru ochi de la Pell Amar am scăpat de începutul de ”laba gâștei” care mă amenința!

Nu m-aș fi gândit niciodată că un produs de numai 25 lei poate face toate acestea! Sincer, am rămas plăcut surprinsă, drept pentru care îmi doresc să îl folosesc în continuare și l-am trecut pe lista de cumpărături.

Dacă și voi vă doriți rezultate vizibile, începeți cât mai curând utilizarea gelului contur pentru ochi AminoPower de la Pell Amar, în fiecare dimineața și seară, după o demachiere temeinică.

Produsele Pell Amar pot fi achiziționate de aici!

Grăbiți-vă! În perioada aceasta majoritatea produselor Pell Amar au reducere de 20%  față de prețul inițial și ar fi păcat să ratați ocazia!

Vă pup și vă doresc toate cele bune!

IMG_20150728_094421



4 thoughts on “Gel contur pentru ochi AminoPower – Pell Amar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.