Șervețele demachiante de la Nivea

Hei, fetelor!

Astăzi m-am gândit să vă scriu despre un produs care a intrat de curând în rutina mea de îngrijire zilnică a feței, mai exact șervețelele demachiante de la Nivea.

Până în prezent am încercat mai multe tipuri de șervețele demachiante de la diferite firme, însă nici una dintre mărci nu m-a dat pe spate, astfel că am renunțat să mai achiziționez un astfel de produs. Dar iată că am avut oportunitatea de a le încerca și pe cele de la Nivea, îmbogățite cu vitamina E și cu complexul Hydra IQ specific celor de la Nivea și mă declar foarte încântată!

De când le-am testat pentru prima dată, nu le-am mai scos din geantă, pentru că nu se știe niciodată când pot avea nevoie de ele! 🙂

Șervețelele demachiante de la Nivea sunt singurele care-mi curăță eficient impurițățile și machiajul de pe față, fără să mi-o irite și care îmi lasă pielea hidratată și revigorată. Nu am idee cum sunt concepute, însă când le scot din pachet și le țin în mână îmi dau impresia că sunt impregnate în cremă sau demachiant, de îți este mai mare dragul să le folosești, știind cât de blânde sunt cu pielea!

Vă recomand să le încercați și voi pentru că sunt de calitate!

Sau le-ați testat deja? 🙂

IMG_20150814_145426



2 thoughts on “Șervețele demachiante de la Nivea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.